Milli Takım Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi'

Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu! 'İtici güç değildi'

23.03.2024 - 10:40 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler, 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçından sonra ilk kez A Milli Takım forması giydi. İspanyol basını Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.

Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu İtici güç değildi

Real Madrid forması giyen Arda Güler son olarak 19 Haziran 2023'te oynanan Galler maçında forma giymiş ve unutulmaz bir gol kaydetmişti. Genç yıldız sonrasında yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Real Madrid ve A Milli Takım'da forma giyememişti. İspanyol basını tam 9 ay sonra A Milli Takım forması giyen Arda Güler'in Macaristan karşısındaki performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu İtici güç değildi

AS: SİHRİNİ GÖSTERDİ

İspanya'nın öne gelen spor portalı AS, Arda Güler'in Macaristan karşısında aldığı 30 dakikayı iyi değerlendirdiğini yazdı. Haberde "Real Madridli futbolcu yeteneklerinden bir doz sundu. Arda Güler'in kalitesi Macaristan karşısında alınan yenilgide olumlu görünen birkaç sebepten biriydi." denildi.

MUNDO DEPORTIVO: İTİCİ GÜÇ DEĞİLDİ

Mundo Deportivo, Arda Güler'in Macaristan karşısında Türkiye'nin itici gücü olamadığını aktardı. Macaristan'a karşı son 30 dakika oynadığı belirtilen Arda Güler için "Vincenzo Montella, Real Madrid'in 19 yaşındaki forveti Arda Güler'i maçın bitimine yarım saat kala oyuna aldı. İki korner kullanan ve kaleye bir şut çeken Real Madridli genç oyuncu, Livepool'un orta saha oyuncusu Dominik Szoboszlai'nin 48. dakikada gole çevirdiği Enes Ünal'ın sebebiyet verdiği penaltı golüyle yıkılan takımı için itici bir güç olamadı." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu İtici güç değildi

MARCA: ARDA GÜLER'İN İYİ DAKİKALARI

İspanya'dan MARCA, Arda Güler'in Macaristan maçında oynadığı 30 dakikalık bölümü iyi değerlendirdiğini yazdı. Haberde "Euro 2024 öncesinde iyi bir sınav. Macaristan ve Türkiye Budapeşte'de 1-0 ev sahibi lehine sonuçlanan zorlu bir düello oynadı. Bu yaz Almanya'daki organizasyonda yer alacak iki takım da harika bir eleme dönemi geçirdi ve sürpriz yapmak istiyor. Arda Güler ikinci yarıda oyuna girdi ve son 30 dakika oynayarak iyi bir izlenim bıraktı. Beraberlik için iyi bir şans yakaladı ama bunu değerlendiremedi." denildi.

DEFENSA CENTRAL: MAÇIN İLGİ ODAĞI ARDA!

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de Arda Güler için yapılan haberde "Maçın ilgi odağı oldu" başlığı kullanıldı.

Haberin detayında "Arda Güler Budapeşte'de kendini ve yeteneğini Türkiye'ye kanıtlama fırsatı buldu. Madridli oyuncu, Türkiye ile Macaristan arasında oynanan dostluk maçının en dikkat çeken ismiydi. Arda, Real Madrid formasıyla çıktığı son birkaç maçta gösterdiği performansın ardından oyuna dahil oldu. Madrid taraftarları ise genç yıldızlarının keyfini çıkarmak için onun performansını yakından takip etti. Ancak Arda Güler oyuna başlamadı ve yedek kulübesinde ikinci yarıdaki anını bekledi. Madridli oyuncu 61. dakikada oyuna girdi ancak takımının 1-0 yenilmesine engel olamadı." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Arda Güler 9 ay sonra milli formaya kavuştu İtici güç değildi

Yazarlar