İspanya La Liga Arda Güler: Efsane olmak istiyorum

Arda Güler: Efsane olmak istiyorum

14.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Arda Güler, Real Madrid’de ilk röportajını verdi, “Kulübün efsaneleri arasına girmek istiyorum. İlk geldiğimde Şampiyonlar Ligi kupalarını gördüm, inanılmaz hissettiriyor” dedi.

Arda Güler: Efsane olmak istiyorum

Dünya devi Real Madrid’e transfer olduktan sonra sezon başı antrenmanlarına başlayan Arda Güler, yeni takımına adapte olmaya başladı.,

Haberin Devamı

Brahim Diaz ve Bellingham gibi yıldızlarla kısa zamanda iyi iletişim kuran ve antrenmanda attığı şık gollerle yankı uyandıran Arda, Real Madrid’in dijital platformu RM Play’e de özel bir röportaj verdi.

18 yaşındaki yıldızın Real Madrid’deki ilk röportajından satırbaşları şöyle:

- Burada çok iyi karşılandım, herkese teşekkür ederim. Transferim çok konuşuldu ama Real Madrid eğer sizi çağrıyorsa za-ten konu kapanmıştır.

- Real Madrid’in efsaneleri arasına girmek istiyorum. Buraya ilk geldiğimde Şampiyonlar Ligi kupalarını gördüm, inanılmaz hissettiriyor.

- Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Burada çok iyi oyuncular var. Çok iyi bir teknik direktör var. Hocamızla ilk günden itibaren iyi bir diyalog kurdum. Kendimi en iyi şekilde geliştirmek istiyorum. Yeteneklerimi sergilemek istiyorum.

Haberin Devamı

- Vinicius Junior ya da Rodrygo da buraya ilk gel-diklerinde 18 yaşındalardı. Şimdi ama nasıl bir gelişim gösterdiler. Ben de 18 yaşında geldim.

- Zidane, Guti ve Mesut Özil benim idollerim. Mesut Özil ile Fenerbahçe’de aynı takımda oynama şansı bulmuştum.

- Kısa sürede adapte oldum diyebilirim. Kendimi bir Madridista olarak görüyorum.

Arda Güler röportajını tamamlarken de İspanyol devinin meşhur sloganını kullandı: “Hala Madrid”

Yazarlar