Fenerbahçe Arda Güler, enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü! Genç futbolcu ile bir araya gelecekler

Arda Güler, enkazdan kurtarılan Mesut ile görüştü! Genç futbolcu ile bir araya gelecekler

11.02.2023 - 16:27 | Son Güncellenme:

Adıyaman'da enkaz altından 113'üncü saatte çıkarılan Mesut, ambulansta Fenerbahçeli Arda Güler'e seslenmişti. Yaşananlara kayıtsız kalmayan genç yetenek, enkazdan çıkarılan Mesut ile telefonda görüştü.

Kahramanmaraş'ta art arda yaşanan deprem felaketleri tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 10 ilde yaşanan deprem sonrası Adıyaman'da 113 saatlik mücadelenin ardından enkazdan çıkarılan depremzedenin ilk mesajı Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler'e oldu.

Haberin Devamı

113. saat sonra enkazdan çıkarılan depremzede Arda Güler’e, “Arda Güler abi seni çok seviyorum, Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Abi hocaya bir de söyle seni oynatsın" ifadelerini kullandı.

ARDA KAYITSIZ KALMADI

Arda Güler'in cevabı gecikmedi ve sosyal medyada paylaştığı videoda şu sözleri kullandı:

"Güzel kardeşim sen pes etmedin, sen başardın, mücadelenle bize umut oldun. Seni çok seviyoruz. Kendine çok dikkat et. İnşallah yüz yüze görüşmek dileğiyle."

TELEFONDA GÖRÜŞTÜLER

Sonrasında Arda Güler hastanede tedavi altında olan Mesut ile telefonda görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Arda Güler, Mesut'a forma söz verirken kulüp tesislerine davet etti. 

Enkazdan çıkarılan Mesut, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için devam ağabey. Senin gibi topçular milyonda bir geliyor. En kısa zamanda bize gelmeni istiyorum ağabey. Başarılar diliyorum" dedi. Arda Güler ise "Sağ ol kardeşim. Biz seni iyileşince tesislere bekliyoruz. Sana formamı vereceğim" diye konuştu. 

Haberin Devamı

'HEPİMİZE UMUT OLDUN'

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Fenerbahçe, "Mesut, Arda abisi ile görüştü. En kısa sürede bir araya da geleceğiz Mesut, sen hepimize umut oldun." ifadelerine yer verdi.