Fenerbahçe Arda Güler için çılgın teklif! Dünya devinden takas formülü

Arda Güler için çılgın teklif! Dünya devinden takas formülü

20.06.2023 - 08:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in merak konusu oldu. Son olarak Galler maçında attığı muhteşem golle adından söz ettiren genç yetenek, transfer döneminin gözdesi durumunda. Dünya devinin çılgın bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı ifade ediliyor.

Arda Güler için çılgın teklif Dünya devinden takas formülü

Fenerbahçe'nin ele avuca sığmayan genç yıldızı Arda Güler, Avrupa devlerinin yakın markajında... Sarı-lacivertli forma ile Türkiye Kupası kazanan genç yıldızın geleceği merak konusu oldu. Arda Güler'in annesi sosyal medya hesabından ayrılığa dair paylaşımda bulundu. Sonrasında ise Arda'nın sözleşmesinde 17.5 milyon euroluk çıkış maddesi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Avrupa'nın öne gelen kulüpleri Arda Güler'i kadrosuna katmak için girişimlere başlarken dünya devinden çılgın bir teklif geldi. İşte ayrıntılar...

Ay-Yıldızlılar, Galler'i 2-0'la geçerken, oyuna sonradan giren oyuncularımızla sonuca gitmeyi başardık. İkinci yarınının başlarında teknik direktör Stefan Kuntz, Letonya maçında ilk 11'de oynattığı Arda Güler'i oyuna sürdü. Arda'nın oyuna girmesiyle Milli Takımımız, topa daha çok sahip oldu ve onun klas hareketleri, Samsun'daki futbolseverleri adeta mest etti.

ENFES GOL!

Şık çalımları ve paslarıyla alkışları toplayan 18 yaşındaki yıldız, 80'de Orkun Kökçü'nün pasında sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden kaleye baktı ve sol ayağıyla mükemmel bir vuruş yaparak, 4. Milli maçında ilk golünü enfes bir şekilde attı. Rakibin kalecisi Ward, sadece kaleye giden topun ağlara gitmesini izledi.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU: GELECEĞİN 10 NUMARASI ARDA GÜLER

A Milli Takım'ın 2-0 kazandığı Galler maçının ardından konuşan kaptan Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'e övgüler yağdırdı, "Bu takım bir gün Arda Güler'e emanet olacak. Geleceğin 10 numarası. Maşallahı var. İnanılmaz bir yetenek. İnşallah bizi çok iyi temsil edecek." dedi.

Arda Güler için çılgın teklif Dünya devinden takas formülü

'İNŞALLAH BÖYLE GOLLER ATMAYA DEVAM EDERİM'

Karşılaşma sonunda Arda, "Milli Takım'daki ilk golüm. Kaleye baktım vurdum, çok şükür güzel bir gol oldu. İnşallah ben de Alex, Hagi ve kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ağabey gibi böyle güzel goller atmaya devam ederim" yorumunu yaptı.

ALİ KOÇ FORMÜL ARIYOR

Sarı-lacivertli kulüpte yeni sezon öncesi herkesin en büyük gündem konusu Arda Güler oldu. Yakaladığı çıkış ve herkesi kendine hayran bırakan yeteneğiyle sivrilen 18 yaşındaki yıldız kariyerini Avrupa’da sürdürmeye çok yakın.

17.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli, Arda’yı takip eden takımlar tarafından rahatlıkla ödenebilecek bir rakam olarak belirtildi. Ajax ve Borussia Dortmund’un çok istediği başarılı futbolcunun A Milli Takım’daki maçları da izlendi.

Arda’nın hem bu sezon gösterdiği çıkış hem de son Türkiye Kupası finalindeki oyunu Avrupa kulüplerinin iştahını daha da kabarttı. PSG’nin dahi gündeminde olan genç yıldıza olan ilgiyi çok iyi bilen Başkan Ali Koç ve yöneticiler, yoğun bir çaba harcıyor.

Haberin Devamı

Arda’nın en azından 1 sene daha Fenerbahçe forması giyebilmesi için formüller aranıyor. Özellikle Başkan Ali Koç, 18 yaşındaki oyuncunun ailesiyle de hep temas halinde.

Ali Koç ve yönetimin en büyük umudu; Avrupa’da son dönemde kulüplerin Arda Güler gibi genç futbolcuları satın aldıkları takımlarda maç temposunu kaybetmemesi adına 1 sezon daha oynamasına izin vermesi.

Yani Arda, Avrupa’ya transfer olsa da 1 sene daha Fenerbahçe’de kiralık bile olsa oynamaya devam etmesi yönünde bir umut besleniyor. Şu anda çok önem verilen Arda Güler konusunda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Milli maçların bitmesiyle beraber bugünden itibaren Arda Güler konusunda nihai kararının ortaya çıkması bekleniyor.

Arda Güler için çılgın teklif Dünya devinden takas formülü

EN ÖNEMLİ HAFTA

Fenerbahçe’de bu hafta son derecek kritik geçecek. Sarı-lacivertlilerde hem Arda Güler konusu hem de yeni teknik direktörün kim olacağının hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Zira yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak Fenerbahçe’de Arda’nın geleceği ve teknik direktör konusunun karara bağlanması planlanıyor.

17.5 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIYOR

Sadece Fenerbahçe'nin değil, Türk futbolunda geleceğin en büyük yıldızlarından biri olması ve Avrupa'ya damgasını vurması beklenen Arda Güler'in 2025'te bitecek sözleşmesinde 17.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunuyor.

18 yaşındaki futbolcuyu, birçok devin istediği konuşuluyor. Şu ana kadar gündeme gelen kulüpler; Ajax, Benfica, Napoli, Leipzig, PSG, Bayern Münih, Liverpool, Newcastle United, Milan, Borussia Dortmund, Arsenal ve Tottenham olmuştu.

Arda Güler için çılgın teklif Dünya devinden takas formülü

MILAN'DAN ÇILGIN TEKLİF!

İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Tuttosport, Milan'ın Arda için resmen harekete geçtiğini yazdı. Haberde Kırmızı Siyahlılar'ın, Kanarya'yı ikna etmek adına ciddi bir teklif götüreceği iddia edildi.

İtalyan devinin, kadrosunda yer alan forvetler Ante Rebic ya da Divock Origi'den birini Kanarya'ya önereceği ve ayrıca para teklifinde bulunacağı belirtildi. Arda'nın, geleceğiyle ilgili olarak son kararı kendisinin vereceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

PARAYI İKİNCİ PLANA ATACAK

Arda'nın, bu süreçte parayı ikinci plana atıp, kariyerini düşünerek, gelişimine devam edeceği ve daha büyük bir yıldıza dönüşebileceği bir takımı seçeceği ifade ediliyor. Genç oyuncunun, bu hafta içi İstanbul'da, başkan Ali Koç ilebir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Arda Güler için çılgın teklif Dünya devinden takas formülü

Yazarlar