İspanya La Liga Arda Güler sonrası bir Türk daha! Real Madrid'den sürpriz transfer hamlesi

Arda Güler sonrası bir Türk daha! Real Madrid'den sürpriz transfer hamlesi

19.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Arda Güler'in ardından kadrosuna bir Türk oyuncuyu daha katmak istediği iddia edildi. La Liga devinin genç eldiveni uzun süredir takip ettiği aktarıldı.

Arda Güler sonrası bir Türk daha Real Madridden sürpriz transfer hamlesi

Fenerbahçe'den Arda Güler'i sezon başında renklerine bağlayan Real Madrid'in bir Türk yeteneğin daha peşine düştüğü ortaya çıktı. Eflatun-beyazlıların yeni hedefini İspanyol basını yazdı.

Haberin Devamı

Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid, Trabzonspor'dan Onuralp Çevikkantransfer gündemine aldı. Real Madrid'in Onuarlp Çevikkan'ı uzun süredir takip ettiği aktarıldı. 17 yaşındaki eldivenin performansının beğenildiği belirtildi.

Onuralp Çevikkan için gelen olumlu rapor sonrası İspanyol devinin kısa süre içerisinde Trabzonspor'un kapısını çalabileceği vurgulandı. Onuralp Çevikkan için sadece Real Madrid'in devrede olmadığı kaydedildi. Bundesliga'dan Bayern Münih ve Hoffenheim'ın da 17 yaşındaki eldiveni yakından takip ettiği belirtildi.

Arda Güler sonrası bir Türk daha Real Madridden sürpriz transfer hamlesi

Onuralp Çevikkan'ın genç yaş milli takımlarındaki maçlarının da izlendiği kaydedildi. 17 yaşındaki eldiven sezon başında imza attığı Trabzonspor'da henüz forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin Altınordu'dan 700 bin euro bedelle transfer ettiği Onuralp Çevikkan'ın bir sonraki satışından yüzde 25 payın İzmir ekibine ödeneceği kaydedildi. Bordo-mavililerle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Onuralp Çevikkan'ın güncel piyasa değeri 700 bin euro.

Yazarlar