İspanya La Liga Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! İşte yeni adresi

Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor! İşte yeni adresi

05.07.2023 - 08:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Arda Güler'i renklerine bağlamak üzere olan Real Madrid'de Carlo Ancelotti gelişmesi yaşandı.

Arda Güleri kadrosuna katan Real Madridde Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor İşte yeni adresi

Barcelona ve Real Madrid arasındaki Arda Güler savaşından Real Madrid galip çıktı. Fenerbahçe ve Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Arda Güler'in Real Madrid'e transferi için artık geri sayıma geçildi.

Haberin Devamı

Arda Güler ve Jude Bellingham gibi iki önemli genç yıldızı kadrosuna katan Real Madrid'de Carlo Ancelotti gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

FEDERASYON BAŞKANI AÇIKLAMIŞTI

Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) Başkanı Ednaldo Rodrigues, 2024'te sözleşmesi sona erecek olan Carlo Ancelotti'ye dair planlarını anlatmıştı. 

beIN Sports'a konuşan Rodrigues şunları söyledi: "Ancelotti'ye teklif götürdüğümüzü söyleyemem ama gelmek isteyip istemediğine dair temastayız. Bir A planımız var ve bunu ilk kez söylüyorum. Saklamanın anlamı yok, favorimiz Ancelotti." açıklamasında bulunmuştu.

BREZİLYA'NIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDU

Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Carlos Ancelotti oldu.

Real Madrid ile olan sözleşmesi bu sezon bitecek olan Ancelotti, ardından Brezilya'nın yeni hocası olacak. 64 yaşındaki başarılı İtalyan hocanın, ilk milli takım görevi olacak ve Copa America'da takımını başarıya taşımaya çalışacak. Ancelotti'nin görev süresi 2026 FIFA Dünya Kupası'nın ardından sona erecek.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti göreve gelene kadar Brezilya'da görevi Diniz sürdürecek.

İtalyan teknik adam, Brezilya Milli Takımı'nın en önemli oyuncuları Neymar, Vinicius, Rodrygo ve Eder Militao'ya daha önce de teknik direktörlük yapmıştı.

64 yaşındaki başarılı teknik adam, Milan'daki efsanevi oyunculuk kariyerinin ardından 1992 yılında İtalya Milli Takımı'nda Arrigo Sacchi'nin yardımcısı oldu.

Arda Güleri kadrosuna katan Real Madridde Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor İşte yeni adresi

ANCELOTTI'NİN KARİYERİ

Teknik direktörlüğe 1995'te Reggiana'da başlayan Ancelotti, ardından Parma, Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern Münih, Napoli ve Everton'ı çalıştırdı.

Ancelotti, 4 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 kez Premier Lig, 1 kez Bundesliga, 1 kez Fransa Ligue 1, 1 kez İtalya Serie A, 1 kez İspanya La Liga, 4 kez UEFA Süper Kupası kazandı.

ARDA GÜLER İLE 1 YIL ÇALIŞABİLECEK

Real Madrid'in transferinde son aşamaya geldiği Arda Güler için Carlo Ancelotti de farklı bir deneyim olacak. Dünyanın en önemli teknik direktörleri arasında yer alan İtalyan teknik adam, Arda Güler'in kişisel gelişimine 1 yıl yardımcı olabilecek.

Haberin Devamı

İtalyan teknik direktör, Real Madrid ile kalan sözleşmesini tamamladıktan hemen sonra Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü olacak. Real Madrid'in Ancelotti sonrası kimi göreve getireceği ise henüz net değil.

Arda Güleri kadrosuna katan Real Madridde Carlo Ancelotti dönemi sona eriyor İşte yeni adresi