1.Lig Arda Turan: Çok güzel bir hayali inşa edeceğiz

Arda Turan: Çok güzel bir hayali inşa edeceğiz

17.04.2023 - 18:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a teknik direktörlük görevi için imza atan eski milli futbolcu Arda Turan, sosyal medyadan yaptığı açıklama dikkat çekti.

Arda Turan: Çok güzel bir hayali inşa edeceğiz

Futbol kariyerinde bir çok başarıya imza atan Arda Turan, geçen sezon formasını giydiği Galatasaray'da futbol hayatını sonlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a teknik direktörlük görevi için imza atan Arda Turan, sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

EYLÜL 2022'DE FUTBOLU BIRAKMIŞTI

Son olarak Galatasaray forması giyen Arda Turan, 12 Eylül 2022'de duygusal bir kliple futbolu bıraktığını açıklamıştı. Arda Turan veda mesajında şu ifadeleri kullanmıştı: "Zordu ama çok güzeldi. Beni seven, oynarken değer gösteren, el üstünde tutan, eleştiren, benden nefret eden herkese hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin. Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek hoşça kalın."

Arda Turan: Çok güzel bir hayali inşa edeceğiz

EYÜPSPOR'A İMZAYI ATTI

İstanbul ekibi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Arda Turan'la sözleşme imzaladıklarını resmen açıkladı. Çiçeği burnunda teknik adam Eyüpspor'a 1.5 yıllık imza attı.

Haberin Devamı

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Eyüpspor’umuz, teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Semt-i Mukaddes'e hoş geldin Arda Turan! "

İLK MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynandı. Kritik maçı Göztepe 1-0'lık skorla kazandı.

Arda Turan: Çok güzel bir hayali inşa edeceğiz

İşte Arda Turan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama...

"Teknik direktörlük hayalimi gerçekleştirmek için ilk adımımı parçası olmaktan mutluluk duyduğum Eyüpspor ailesi ile birlikte atmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Dün maalesef istediğimiz neticeyi alamasak da ortaya koyduğumuz performans, oyun ve takımımızın birlikteliği beni gelecek için çok umutlandırdı. Başta Başkan Murat Özkaya olmak üzere As Başkan Fatih Kulaksız ve tüm yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ederim. İnşallah ülkemize örnek olacak çok güzel bir hayali inşa edeceğiz.

NOT: Bildiğiniz üzere, ilk maçımızdan 48 saat önce göreve geldik. Aldığım sayısız tebrik mesajı için herkese çok teşekkürler, tebriklerine dönemediğim arkadaşlarım, dostlarım oldu; desteğiniz benim için çok kıymetli. Vakit, çalışma vakti. Heyecanımızı, motivasyonumuzu ve tüm konsantrasyonumuzu tamamen işimize vereceğimizi söylemek isterim. Herkese selamlar, sevgiler."

Haberin Devamı

Yazarlar