Galatasaray Arda Turan'a Galatasaray'da sürpriz görev! Okan Buruk'un ardından

Arda Turan'a Galatasaray'da sürpriz görev! Okan Buruk'un ardından

19.06.2022 - 11:53 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesi sona eren deneyimli futbolcu ile ilgili sürpriz iddia ortaya atıldı. Okan Buruk'la yeni bir sayfa açılması beklenirken, Arda Turan'ın da yeni görevi belli oldu.

Arda Turana Galatasarayda sürpriz görev Okan Burukun ardından

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve uzun yıllar kaptanlık yapan Arda Turan'ın geride bıraktığımız sezonun bitmesiyle birlikte sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli ismin yeni görevinin ne olacağı merak edilirken, sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Arda Turana Galatasarayda sürpriz görev Okan Burukun ardından

FATİH TERİM'LE PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Geçen sezon Fatih Terim'le yollar ayrıldıktan sonra deneyimli teknik adamla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Arda Turan, Domenech Torrent tarafından çoğu maçta kadroya alınmamıştı. Spor otoritelerinin çoğunun iddiasına göre; İspanyol hoca, bu paylaşımı nedeniyle deneyimli futbolcudan 'intikam' almıştı. 

YENİ TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, teknik direktörlük için Okan Buruk isminde karar kıldı. Domenech Torrent'le yolların ayrılmasının ardından Buruk'un resmen takımın başına getirilmesi bekleniyor.  

Arda Turana Galatasarayda sürpriz görev Okan Burukun ardından

SPORTİF DİREKTÖR YARDIMCISI OLACAK

Okan Buruk'la yeni dönemin başlamasıyla birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

'BEN GALATASARAYLIYIM'

Galatasaraylı olduğunu ve her zaman bunu gösterdiğini anlatan Arda, "İnsanlar benim Galatasaraylılığımı anlatmama izin vermesinler. Böyle bir şeye gerek yok. Ben Galatasaraylıyım ve hayatım boyunca her davranışımda bunu gösterdim" demişti. 35 yaşındaki isim, futbol hayatını noktaladıktan sonra teknik direktör olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili, "Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim" ifadesini kullanmıştı.

GEÇEN SEZON 12 MAÇTA 1 ASİST YAPABİLDİ

Futbol kariyerinde Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir'de de forma giyen Arda Turan, geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 297 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. 

ARDA TURAN'IN BARCELONA GÜNLERİ