Diğer Atçıların onur günü

Atçıların onur günü

23.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

At Yarışı Yazarları Derneği Üyeleri (AYYD) tarafından belirlenen 2014 Yılının En Başarılı İsimleri, ödüllerini Veliefendi Hipodromu Basın Tribünü’nde düzenlenen törenle aldı.

Atçıların onur günü

At Yarışı Yazarları Derneği Üyeleri (AYYD) tarafından belirlenen 2014 Yılının En Başarılı İsimleri, ödüllerini Veliefendi Hipodromu Basın Tribünü’nde düzenlenen törenle aldı. Törene, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Genel Sekreter Necati Demirkol, YKK Üyesi Şeref Somtürk, TJK Asli Üyesi Selman Taşbek, AYYD Üyeleri ve At Sahipleri katıldı.

Haberin Devamı

Dernek üyelerinin 7 ayrı kategoride yaptıkları tercihlerle belirlenen “Yılın En’leri” anketinde 2014 yılının en başarılı İngiliz atı seçilen Suzi Gold’un ödülünü, safkanın sahibi Hulusi Çil’e gazetemiz Spor Servisi Gece Sorumlusu ve AYYD Genel Sekreteri Afşın Yakuboğlu verdi.

En Başarılı Jokey Ödülünü Özcan Yıldırım, AYYD II. Başkanı Atahan Zilcioğlu’dan alırken en başarılı apranti Mustafa Çiçek’e ise ödülünü Davut Akdı verdi. Törende katkılarından dolayı TJK’ya da bir plaket verildi. Plaketi, TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci, AYYD Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Köstem’den aldı.

Atçıların onur günü