Beşiktaş Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş'a stoper önerisi

Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş'a stoper önerisi

31.08.2023 - 09:10 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı takımın efsane orta saha oyuncusu yönetime stoper tavsiyesinde bulundu.

Atiba Hutchinsondan Beşiktaşa stoper önerisi

Yeni sezona 3 kulvarda da başarı hedefiyle başlayan Beşiktaş, bu doğrultuda kadrosuna önemli takviyeler yapmıştı. Transfer döneminin bitimine sayılı gün kala 3 hamle daha yapmayı amaçlayan yönetim için en kritik operasyon, stoper için.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan Davinson Sanchez için girişimlerini sürdüren Beşiktaş bu konuda Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’le yarışıyor. Sanchez’e ek olarak İtalyan ekibi Juventus’la sözleşmesi sona eren Leonardo Bonucci’yle de menajeri aracılığıyla görüşmelerde bununan yönetim, bu isim konusunda da Alman kulüpleriyle mücadele ediyor. Kadrosuna şef bir stoper kazandırmak için yoğun mesai harcayan yönetim, Avrupa’da transfer döneminin kapanacak olmasını bir fırsat olarak kullanmayı amaçlıyor.

Atiba Hutchinsondan Beşiktaşa stoper önerisi

BOMBITO ÖNERİSİ

Beşiktaş'ta son olarak yeni bir isim gündeme geldi... Beşiktaş kariyerine veda eden Atiba Hutchinson, Kanada Milli Takımı’ndan arkadaşı Moise Bombito’yu yönetime teklif etti. 23 yaşındaki 1,90’lık sağ stoper, ABD Major Lig ekiplerinden Colorado’da görev yapıyor. İdarecilerin, teknik ekipten onay çıkması halinde savunmaya 2 takviye yapması gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Haberin Devamı