Trabzonspor Avcı’ya hoş geldin partisi

Avcı’ya hoş geldin partisi

12.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor taraftarının, yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturacak Abdullah Avcı’yı bugün, kalabalık bir grupla karşılaması bekleniyor. Saat 14.00’te ekibiyle birlikte kente gelecek olan Avcı, takımla ilk antrenmanına çıkacak.

Avcı’ya hoş geldin partisi

Trabzonspor’un 1.5 yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Abdullah Avcı bugün kente gelerek göreve başlayacak.Nenad Bjelica ile yolların ayrılması sonrasında göreve getirilecek olan Avcı, saat 14.00’te ekibi ile birlikte Trabzon Havalimanı’na gelecek. Şampiyon teknik direktörü kalabalık bir taraftar grubunun karşılaması bekleniyor. Sosyal medyadan birbirlerine çağrıda bulunan bordo-mavililer, “Şampiyon hocamızı şanına yakışın bir şekilde karşılayalım” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı ve ekibi daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçecek ve burada takımla ilk antrenmanına çıkacak. Deneyimli teknik adamın ekibindeki isimler de netlik kazandı. Abdullah Avcı’nın bir numaralı yardımcısı Egemen Korkmaz olacak.

Diğer isimler ise şöyle:

Mustafa Sarp, Serdar Keşçi, Caner Erol, Haluk Güngör (Kaleci antrenörü), Özerk Tufan, Atilla Gayberi ve Mesut Kabahasanoglu.

Bu ekibe 2 ismin daha katılacağı belirtildi.Bjelica ile resmi ayrılık olmadığı için bugüne kadar duyurulmayan Abdullah Hoca, Trabzonspor Yönetimi ile masaya oturmuş ve prensip anlaşması yapmıştı. Avcı’nın sözleşmesinin, Bjelica ayrılığı sonrasında resmiyet kazanması bekleniyor.