Galatasaray Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi! 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi! 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

18.03.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo için Avrupa devi harekete geçti. İspanyol basını, İtalyan oyuncu için 30 milyon euroluk çılgın transfer planının ayrıntılarını yazdı.

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

Süper Lig devi Galatasaray'ın ara transfer ve tescil dönemine takıma kattığı Nicolo Zaniolo için bir talip daha çıktı. Avrupa'dan dev takımları peşine takan İtalyan forvet için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İspanyol basınında yer alan habere göre Nicolo Zaniolo için Avrupa'nın dev kulübü harekete geçti. Yıldız futbolcu için 30 milyon euroluk çılgın transfer planının devrede olduğu vurgulandı.

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

MANCINI İTİRAF ETTİ

İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Roberto Mancini, Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferindeki etkisini açıkladı. İtalyan basınına konuşan, sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü şu ifadeleri kullandı:

"Zaniolo'ya Türkiye'ye gitmesini ben söyledim. Fikrimi sorduğunda ona Galatasaray'a gitmesini söyledim. Çünkü forma giymesi ve oynaması gerekiyor. Umarım Galatasaray'da oynar çünkü bizim için önemli. Türkiye'ye gitmesi tek olasılıktı."

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

4,5 YILLIK İMZA ATTI

Galatasaray, ara transfer ve tescil dönemine Roma'dan Nioclo Zaniolo'yu 15 milyon euro bedelle kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, bir sonraki satışın karından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini belirtti. 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Galatasaray ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Nicolo Zaniolo için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-kırmızılıların yeni transferi için Juventus, Tottenham ve Inter'in devrede olduğu belirtildi.

DURSUN ÖZBEK: SEZON SONUNU GÖRMEK LAZIM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi'nin geleceği hakkında konuştu. Başkan Özbek, Zaniolo ve Icardi ile ilgili sezon sonunu beklemek gerektiğini ifade etti. Sarı-kırmızılıların başkanı açıklamasında, "Zaniolo, bizim kontratlı futbolcumuz. Dolayısıyla zannedersem 4 yıl daha Galatasaray'a hizmet edecek. Elbetteki çok önemli bir futbolcu. Tabii Galatasaray'ın planlaması içinde olan bir futbolcu. Futbol dünyası içinde bu transferler, gitmeleri gelmeleri mümkün. Sezon sonunu görmek lazım, ne olup ne bittiğine bakmak lazım. Icardi de çok önemli bir futbolcu. Galatasaray'a büyük emek veriyor şu anda. Sezon sonunu beklemek lazım. Taraftarın bu futbolculardaki memnuniyetini görüyorum. Biz de buna ilgisiz değiliz. Ama Galatasaray olan hatları çerçevesinde tabii ki bu tip futbolcuların Galatasaray'da kalması için biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

MİLAN'DAN 30 MİLYON EURO

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Serie A devi Milan, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak için Galatasaray ile trasnfer görüşmelerine başladı. İtalyan ekibinin 23 yaşındaki yıldızın durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Serie A devinin Nicolo Zaniolo'yu sezon sonunda kadrosuna katmak istediği vurgulandı. Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'nun serbest kalma bedelini 35 milyon euro olarak belirlediği belirtildi. İtalyan oyuncu için Milan'ın 30 milyon euroluk bir transfer teklifi hazırlığında olduğu kaydedildi.

Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi 30 milyon euroyu gözden çıkardılar

GÜNCEL DEĞERİ 28 MİLYON EURO

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma'da forma giydi. Yıldız futbolcu için şu ana kadar toplam 23 milyon 550 bin euro bonservis bedeli ödendi. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

İtalya Milli Takımı'nın formasını 11 maçta giyen Nicolo Zaniolo, bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.