Galatasaray Avrupa devinden Galatasaray'a kötü haber! Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

Avrupa devinden Galatasaray'a kötü haber! Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

22.02.2023 - 08:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi performansıyla büyük beğeni topladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcünün bonservisini almayı planlarken Avrupa devi Icardi için PSG ile görüşme gerçekleştirdi.

Avrupa devinden Galatasaraya kötü haber Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

Galatasaray'ın PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Mauro Icardi attığı gollerle taraftarın sevgilisi oldu. Ajantinli yıldız özellikle büyük maçlarda ortaya çıkarken Beşiktaş'a 2, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'a attığı gollerle adından söz ettirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin üstün performansı sonrası yönetim harekete geçti ve Arjantinli yıldızın bonservisini almak için girişimlere başladı. Öte yandan birçok kulübün de Mauro Icardi'yi yakından takip ediyor. Avrupa'nın dev kulübü Mauro Icardi transferi için PSG ile görüşme gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Avrupa devinden Galatasaraya kötü haber Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARMADI

Sezon başında Fransız devi PSG'den yoğun uğraşlar sonucunda kiralanan Mauro Icardi büyük umutlarla gelmişti. Arjantinli süperstar şu ana kadar bu beklentileri boşa çıkarmadı. Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 9 gol, 6 asistle oynayan tecrübeli forvet bu performansı sonrasında yeniden devleri peşine taktı. Avrupa futbolunun en iyi golcüleri arasında yer alan 30 yaşındaki oyuncu için şimdiden çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Haberin Devamı

GALTIER: SIK SIK OYNAMASI ÖNEMLİ

Fransa Ligue 1'de zirvede yer alan PSG'de Teknik Direktör Christophe Galtier, geçtiğimiz günlerde Mauro Icardi hakkında açıklamalar yaptı. Fransız hoca, yıldız oyuncunun gelecek sezon planlarında yer almadığını ifade ederek, "Mauro son birkaç sezonda çok az forma giydi. İşlerin tekrar yoluna girmesi onun için çok önemli. Sık sık oynamasının geleceği için önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 

Galtier'in bu açıklaması, ıcardi'nin de performansı sonrasında Avrupa devleri harekete geçti. İtalyan basınında çıkan haberlerde; Icardi’nin İtalyan devleri tarafından takip edildiği ve özellikle bu çıkışını istikrarlı şekilde sürdürmesi halinde yeniden Çizme’ye dönme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

Avrupa devinden Galatasaraya kötü haber Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

GALATASARAY BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYOR

Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılılardaki performansı yönetimi de harekete geçirdi. Galatasaray yönetimi sezonun bitmesini beklemeden PSG ile masaya oturup Mauro Icardi için orta yolu bulmaya çalışacak.

Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon Euro'ya kadrosuna aktan sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi için de yüklü bir bonservis bedeli gözden çıkarılacak. Icardi için başkan Dursun Özbek ve başkanvekili Erden Timur yoğun çaba harcıyor.

Galatasaray'ın şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda Mauro Icardi de sarı-kırmızılılarda kalmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Avrupa devinden Galatasaraya kötü haber Icardi için PSG ile görüşme yaptılar

MILAN DA DEVREYE GİRDİ

Dünyaca ünlü golcü, fark yaratan golleri ve asistleri ile yeniden İtalya’da gündem oldu. Çizme devleri, 30 yaşındaki oyuncunun peşini bırakmazken yıldız futbolcunun eski takımı Inter'den sonra ezeli rakipleri Milan da Arjantinli süperstarın transferi konusunda devreye girdi. Galatasaray'dan Zaniolo'yu da koparmak isteyen Milano temsilcisinin, PSG ile Icardi için bir görüşme yaptığı iddia ediliyor. Başarılı santrforun önceliğinin İtalya Serie A'da oynamak olduğu da biliniyor.

Sarı-Kırmızılılar ise sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini alabilmek amacıyla düğmeye bastı. İki devi de bu transferde amansız bir rekabet bekliyor. 

İSTEDİĞİ TEKLİFLERİ ALAMAZSA GALATASARAY İLK TERCİH

Ancak Icardi'nin, italya'da zirveye oynayan takımlardan istediği teklifi alamazsa Galatasaray ile masaya oturacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim takımla ve taraftarla iyi bir uyum yakalayan Mauro Icardi için şartları zorlayacak. 

Haberin Devamı

Sezon sonu Nelsson, Torreira ve Sacha Boey'e gelecek teklifleri değerlendirecek olan Cim Bom bu oyuncuların satışından elde edeceği parayı Icardi'nin bonservisini almaya kullanacak.

Avrupa devinden Galatasaraya kötü haber Icardi için PSG ile görüşme yaptılar