Fenerbahçe Aykut Kocaman: 'Isla gibisini çok az gördüm'

Aykut Kocaman: 'Isla gibisini çok az gördüm'

02.08.2017 - 17:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Roman Neustädter ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Isla'ya övgüler yağdıran Kocaman, yarın oynanacak Strum Graz maçında kalede Volkan Demirel'e görev vereceğini belirtti. Kocaman ayrıca RVP'nin kadroya alınma ihtimalinden de söz etti.

Aykut Kocaman: Isla gibisini çok az gördüm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Roman Neustädter ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Kocaman, yarınki maçla birlikte yeni transferler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Kocaman'ın sözleri şöyle;

Roman'a yaptığı düzeltmeler için teşekkür etmek gerekir. Futbola bakış açımızla ilgili aslında bir cevap verdi. Maç yoğunluğuna götürmeyi hedeflediğimiz bir oyuncu, soruyu düzelterek cevap verdi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Küçük de olsa bir avantaj yakaladık. Rakibimiz, biz oyun düştükten sonra neler yapabileceğini gösterdi. Fırsat bulurlarsa kendi oyunlarını kabul ettirmek için her şeyi yapabiliyorlar. Austuria Wien maçını da deplasmanda kazanmayı başardılar. Biz turu geçip Play-Off'a kalmak için elimizden geleni yapacağız. Ligi Avrupa'ya, kupayı lige, Avrupa'yı kupaya değişme durumu yok. Bu takım her kulvarda kazanmayı ve en iyi olmayı istiyor. En önemli maçımız yarın ki maçımız.

Haberin Devamı

TARAFTARA ÖVGÜ: YARIN İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM

Bu kulübün en büyük dinamiği taraftarı. Taraftarsız Fenerbahçe düşünmek mümkün değil. Dünya aleme bunu gösterdi taraftarımız. Burası sportif anlamda cehenneme çevrilmiş bir stat. Mutluluk verici bir şey bizim için son bilet satış rakamları. Yarın için çok heyecanlıyım. Umuyorum ve diliyorum ki heyecanım aynı şekilde devam eder.

HİBRİT ÇİM SÖZLERİ

İyi fubol için en önemli şey zemin. Topun hızlı ve doğru bir şekilde akışı bu zeminlerde olur. Bu tip fiziki şartların oluşumu adına yönetim kurulumuz gerekli adımı attı. Hem seyir zevki açısından hem oynayanlar açısından avantaj sağlayacaktır.

"ASGARİ 2 TRANSFER GEREKİYOR"

1.5-2 ayı derlenip toparlanma süreci olarak gördüğümüzü söyleyebilirim. Asgari iki oyuncunun da takıma gelmesi gerekiyor, ayrılanlar düşünüldüğünde..

VAN PERSİE, VOLKAN DEMİREL, ISLA

Robin dün antrenmana çıktı, olumsuz geri dönüş olmazsa kadroya almak isterim. Yarın kalede Volkan Demirel olarak. Yarın mümkün olduğu kadar birbirine yakın oyuncuları sahada tutacağım. 24 Haziran'da Almanya karşısında final oynadı, evine gitti, sonrasında buraya geldi. Dinlenme fırsatı bulamadı. Isla konusunda ise çok fazla oyuncuyla tanıştım ama uyum sürecini atlatmak için bu kadar çaba gösterenini çok az gördüm.

Haberin Devamı

Moskova'dan teklif var mı?

Neustädter, yaptığı açıklamada, 'İyi bir takımımız var. Farklı pozisyonlarda oynayabilecek arkadaşlarımız var. Kjaer'in kaybını bir şekilde telafi edeceğiz. Bana Kocaman tarafından verilen güvenden dolayı mutluyum" dedi.

Rus futbolcu, Moskova'dan kendisine teklif gelip gelmediği konusundaki soruya, "Sadece maça odaklıyım. Burada mutluyum, oynayacak olmamdan dolayı da mutluyum." cevabını verdi.

Yazarlar