1.Lig Aykut Kocaman'a sürpriz teklif!

Aykut Kocaman'a sürpriz teklif!

20.09.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor'un yanı sıra birçok takımda teknik direktörlük yapan Aykut Kocaman'a sürpriz bir teklif geldi.

Aykut Kocamana sürpriz teklif

Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor'un yanı sıra birçok takımda teknik direktörlük yapan Aykut Kocaman ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor... Son olarak Başakşehir'i çalıştıran Kocaman, henüz herhangi bir takımla anlaşmadı.

Haberin Devamı

Bu sezon birçok takımdan teklif alan tecrübeli teknik adama flaş bir teklif yapıldı. Yapılan teklifte, "Gel şampiyon olalım hocam" ifadeleri kullanıldı. Peki, Aykut Kocaman teklife ne yanıt verdi? İşte tüm detaylar...

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Aykut Kocaman'ın adı birçok kulüp ile anılıyordu. Şampiyon olmak isteyen kulüp Aykut Kocaman'a teklifini iletti. Aykut Kocaman için flaş bir iddia ortaya atılırken, olayın iç yüzü belli olmaya başladı. 

Aykut Kocamana sürpriz teklif

SAMSUNSPOR'DAN AYKUT KOCAMAN İDDİASI

Ajansspor'un iddiasına göre TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Bayram Bektaş'tan boşalan teknik adamlık koltuğu için Aykut Kocaman ile temas kurdu. Ligi şampiyon bitirerek Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, gözünü şampiyon hocaya dikmişti. Samsunspor'un teklfi sonrası taraflar arasında yaşananlar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

1 SÜPER LİG 3 TÜRKİYE KUPASI

Kariyerinde Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir, Ankaraspor, Malatyaspor ve İstanbulspor'u çalıştıran Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi yaşamıştı. Kocaman son kupa zaferini ise Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda yaşamıştı.

Son çalıştırdığı kulüp olan Başakşehir ile 29 maça çıkan ve 2 Ekim 2021 günü görevinden ayrılan Aykut Kocaman, bu 29 maçı 1.14 puan ortalamsıyla tamamlamıştı.

Aykut Kocamana sürpriz teklif

AYKUT KOCAMAN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

TFF 1. Lig'i şampiyon bitirmek hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibinin teklifini geri çeviren usta teknik adam, bu sezon takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. Aykut Kocaman, daha önce gelen teklifleri de aynı sebeple reddetmişti. 

Kocaman'dan olumsuz yanıt alan Samsunspor ise rotayı diğer adaylara çevirdi.

Aykut Kocamana sürpriz teklif

Yazarlar