Diğer Ayşe Begüm Onbaşı bir kez daha Türkiye şampiyonu

Ayşe Begüm Onbaşı bir kez daha Türkiye şampiyonu

25.04.2022 - 12:27 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en başarılı aerobik cimnastikcisi Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda trio kategorisinde Emre Erışık ve Erkut Ergin’le birlikte Türkiye şampiyonu oldu. Finalde 19,967 puan toplayarak altın madalyanın sahibi olan başarılı sporcu, “2022 yılındaki ilk altın madalyamı kazandığım için mutluyum.' dedi.

Ayşe Begüm Onbaşı bir kez daha Türkiye şampiyonu

 

Aerobik cimnastikte dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, bir kez daha Türkiye şampiyonu oldu. İstanbul’daki TCD Sancaktepe Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen şampiyonada trio kategorisinde Emre Erışık ve Erkut Ergin’le birlikte rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Finalde 19.967 puan toplayarak arkadaşlarıyla birlikte en iyi dereceyi elde eden Red Bull sporcusu, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Bir kez daha Türkiye şampiyonu olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, ‘‘2022 yılındaki ilk altın madalyamı kazandığım için mutluyum.

Önümde 2-4 Mayıs’ta Romanya’daki Dünya Kupası var. Orada tek, çift ve trio kategorilerinde yarışacağım. Üç kategoride de altın madalya kazanıp, bu seneki ana hedefim olan Portekiz’deki Dünya Şampiyonası’na odaklanacağım. Geçen sene kazandığım altın madalyayı bu sene de kazanıp, ülkemi gururlandırmak istiyorum’’ dedi.

Yazarlar