Futbol AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie formasını Türkiye için sakladı!

AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie formasını Türkiye için sakladı!

12.02.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası yardım kampanyaları devam ederken Hollanda'da AZ Alkmaar kaptanı Jordy Clasie'nin küçük bir taraftar ile yaşadığı diyalog dikkat çekti.

AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie formasını Türkiye için sakladı

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ta gece saat 04.17’de, 7.7 büyüklüğünde 7 km derinliğinde deprem meydana geldi. Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde birçok il depremle sallandı. 7 Şubat'ta ise yine Kahramanmaraş'ta bu kez 7.6'lık korkunç bir deprem daha yaşandı. Yaşanan deprem felaketinin ardından dünyadan her kesim etkilenen bölgelere destek için elinden geleni yapmaya başladı.

Haberin Devamı

FORMA YERİNE MONTUNU VERDİ
Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie, formasının Türkiye’deki depremzedeler için açık artırma ile satılacağını ve onun yerine montunu verebileceğini minik taraftara anlattı.

AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie formasını Türkiye için sakladı

'TÜRKİYE'YE YARDIM EDECEĞİZ'
31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, minik taraftara "Bu formayı sana veremeyiz. Türkiye'ye yardım edeceğiz. Eğer istersen forma yerine sana montumu verebilirim. İster misin bunu? Ne dersin?" sözleri söyledi.

Bu konuşmanın ardından Jordy Clasie montunu minik taraftara verdi ve söylediği sözler akıllara şimdiden yer etti. 

AZ Alkmaar’ın kaptanı Jordy Clasie formasını Türkiye için sakladı

BURAK YILMAZ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Fortuna Sittard forması giyen Oğuzhan Özyakup takımının Emmen'i 1-0 yendiği maçtaki tek golü attı. Tecrübeli futbolcu golünden sonra Türkiye'ye mesajı gönderdi. Öte yandan milli yıldız Burak Yılmaz ise maçtan önce Türkiye'deki depremzedeler için yapılan saygı duruşu sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Yazarlar