ING Basketbol Süper Ligi Bahçeşehir Koleji, Büyükçekmece deplasmanında farklı galip

Bahçeşehir Koleji, Büyükçekmece deplasmanında farklı galip

05.03.2022 - 22:07 | Son Güncellenme:

ING Basketbol Süper Ligi'nin 22'nci haftasında Büyükçekmece Basketbol ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi. Konuk ekip Bahçeşehir Koleji parkeden farklı şekilde galip ayrıldı: 81-95

Bahçeşehir Koleji, Büyükçekmece deplasmanında farklı galip

Büyükçekmece Basketbol, ING Basketbol Süper Ligi'nin 22'nci haftasında Bahçeşehir Koleji'ni konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma konuk ekibin farklı üstünlüğüyle sona erdi: 81-95

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Bahçeşehir Koleji 13'üncü kez parkeden galip ayrıldı. Büyükçekmece ise normal sezonda 17'nci kez mağlup oldu.

Bahçeşehir Koleji'nde Sam Dekker 18, Oğuz Savaş 16, Solomon 15 sayı kaydetti.

1. Çeyrek Sonucu: 16-20 (Bahçeşehir Koleji lehine)
2. Çeyrek Sonucu: 34-49 (Bahçeşehir Koleji lehine)
3. Çeyrek Sonucu: 54-72 (Bahçeşehir Koleji lehine)
Maç Sonucu: 81-95 (Bahçeşehir Koleji lehine)

Büyükçekmece Basketbol deplasmanından galip ayrılan Bahçeşehir Koleji'nde başantrenör Erhan Ernak mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştıcı, "İki haftalık aranın ardından ilk resmi maçımıza çıktık. Büyükçekmeece iyi basketbol oynayan bir takım, bunun zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Oyunun büyük bölümünü kontrol edebildiğimiz ve kazandığımız için mutluyum. Şimdi Avrupa'da çeyrek final maçımız için Portekiz'e gideceğiz, umarım orada da buna benzer bir oyun sergileyebiliriz. Bugün bizi burada destekleyen tüm Bahçeşehir Koleji öğrencilerine teşekkür ederim" dedi.

Haberin Devamı

Wesley Sneijder'in Real Madrid'deki En İyi Anları

Yazarlar