Futbol Bakan Bak: Ada Zehra Anlatıcı'yı yürekten tebrik ediyorum

Bakan Bak: Ada Zehra Anlatıcı'yı yürekten tebrik ediyorum

07.09.2023 - 17:47 | Son Güncellenme:

Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda madalyalar kazana Ada Zehra Anlatıcı için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tebrik mesajı yayınladı.

Bakan Bak: Ada Zehra Anlatıcıyı yürekten tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda yüzme branşında 200 metre kurbağalamada dünya rekorunun sahibi olan, 100 metre serbest stilde gümüş, 50 metre sırtüstünde ise bronz madalya kazanan Ada Zehra Anlatıcı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda yüzme branşında 200 metre kurbağalamada dünya rekorunun sahibi olan, 100 metre serbest stilde gümüş, 50 metre sırtüstünde ise bronz madalya kazanan Ada Zehra Anlatıcı kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. 16 yaşındaki özel sporcumuzun dünya rekoru kırarak altın madalya kazanması bizleri çok sevindirdi. Ada Zehra Anlatıcı’nın başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum."

Yazarlar