Diğer Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu!

Bakan Bak'tan Başkent'te spor turu!

01.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sincan Ankara Spor Kompleksi’ni incelemesinin ardından Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda sporcularla buluştu.

Bakan Baktan Başkentte spor turu

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, inşaatı devam eden Sincan’daki spor kompleksinde bir dizi incelemelerde bulundu. Daha sonrasında 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na Eryaman’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) hazırlanan sporcuları ziyaret etti.

Burada Sporcu Sağlığı Merkezi’nde bilgiler alan Bakan Bak, milli sporcuların tesis içinde geçtiği çeşitli testlerin, başarılarında önemli rol oynadığını vurguladı. Bu merkezde çalışmalarını sürdüren para masa tenisçiler, para atıcıları da ziyaret eden Bak, sporcularla sohbet etti.

Haberin Devamı

Osman Aşkın Bak, çalışmalarını Eryaman TOHM’da yapan modern pentatloncu milli sporcu İlke Özyüksel ile olimpiyat şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli’yle de görüştü ve milli sporculardan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda madalya beklediğini iletti. Bakan Bak, TOHM’daki ziyareti sırasında havalı ve ateşli atış poligonunda atış da yaptı.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nı izleyen Bakan Bak, bir süre müsabakaları takip etti.

Yazarlar