Tenis Bakan Kasapoğlu: Bu yıla damga vursunlar

Bakan Kasapoğlu: Bu yıla damga vursunlar

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul’un basın toplantısında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Umarım bu yıla damga vuracak olan isimler, burada raket sallayanların içerisinden çıksın” dedi.

Bakan Kasapoğlu: Bu yıla damga vursunlar

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası’nın tanıtımı, Türkiye Tenis Federasyonu’nun İstinye’deki tesislerinde gerçekleştirildi. 18-24 Nisan tarihleri arasında bu yıl üçüncü kez düzenlenecek turnuvanın basın toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TEB Marka ve İletişim Yönetimi İcra Direktörü Zeynep Demirkol konuşmacı olarak katıldı.

İlk olarak söz alan Demirkol “TEB olarak bu yıl da sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Bu turnuvanın ilgiyle takip edileceğine ve genç sporcular ilham vereceğine inanıyoruz” diye konuştu. Cengiz Durmuş da turnuvayla ilgili, “Dünya açısından çok önemli turnuvalardan birisini yapıyoruz burada. Dünyanın ilk 100’ü içindeki 30 sporcunun yarışacağı bir turnuva olacak” dedi.

Haberin Devamı

Turnuvanın önemine dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise şunları söyledi: “Başta sporculara ve hakemlere, burada görev yapacak geleceğin şampiyonu çocuklarımıza başarılar diliyorum. Umarım bu yıla damga vuracak olan isimler, burada raket sallayan sporcular arasından çıksın.”

Man City ve Liverpool forması giymiş oyuncular

Yazarlar