Diğer Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var

Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var

02.06.2022 - 16:57 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza törenine katıldı. Bakan Kasapoğlu, Türkiye'yi her alanda ihya etmenin, her alanda şaha kaldırmanın mücadelesini verdiklerini ifade ederek, "Bu mücadeleden rahatsız olanlar var. Ülkemizin yarınlara olan güçlü yürüyüşünü sekteye uğratmak isteyenler var. Masada şu hesaplarla kapı arkasında olan gizli sözleşmelerle milletimizin kandırmak isteyenler var. Bunlar hep geçmişte oldu. Bugün de olacak çünkü meyve veren ağacın taşlanacağını hepimiz biliyoruz" dedi.

Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza törenine katıldı.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, bakanlık binasında düzenlenen Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları tanıtım programında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Kasapoğlu, Şanlıurfa'ya kazandırılacak yatırımların ortak akılla planlandığını söyleyerek, "Şanlıurfa, Türkiye'nin en genç nüfuslu şehridir. Gençlik ve spor yatırımlarında yeni bir döneme kavuşturmanın hep birlikte heyecanını, yeni imkanlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizler için büyük bir onur. Türkiye'ye hizmet etmekte heyecan duyduğumuz gibi Şanlıurfamıza hem gençlik için hem spor için yeni eserleri kazandırmak, yeni bir standardı birlikte yükseltmek ayrı bir gurur" dedi.

Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var

"MEYVE VEREN AĞACIN TAŞLANACAĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ"

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlu, bu ülkeyi her alanda ihya etmenin, her alanda şaha kaldırmanın mücadelesini verdiklerini ifade ederek, "Bu mücadeleden rahatsız olanlar var. Ülkemizin yarınlara olan güçlü yürüyüşünü sekteye uğratmak isteyenler var. Masada şu hesaplarla kapı arkasında olan gizli sözleşmelerle milletimizin kandırmak isteyenler var. Bunlar hep geçmişte oldu. Bugün de olacak çünkü meyve veren ağacın taşlanacağını hepimiz biliyoruz. Yıllardır yönettikleri belediyelerde, büyükşehirlerde bir yaraya merhem olmamışların problem üretmekten başka hiçbir konuya mesai harcamayanların, bize hizmetten, eserlerden, siyasetten bahsetmesini zaten beklemiyoruz. Ve bunların gençlerimizi karamsarlıkla, mutsuzlukla, umutsuzlukla maalesef birtakım çabalara sevk etme gayretlerini görüyoruz. Gençlerimizin de bunlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir şekilde itibar etmeyeceğine inanıyorum"’ diye konuştu.

MÜJDEYİ VERDİ

Bakan Kasapoğlu, Şanlıurfa’daki 13 ilçeye; 1 adet 1500 seyircili spor salonu, 1 adet kadın spor ve sağlık merkezi, 2 adet çok amaçlı spor salonu, 1 adet okçuluk salonu, 1 adet hentbol salonu, 6 adet antreman spor salonu, 8 adet spor salonu, 1 adet il tipi gençlik merkezi, 5 adet kütüphaneli gençlik merkezi, 2 adet salonlu gençlik merkezi, 6 adet tip gençlik merkezi, 4 adet mahalle tipi gençlik merkezi, 1 adet mini gençlik merkezi, 2 adet sentetik çim yüzeyli hokey sahası, 8 adet tip yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet su sporları tesisi, futbol sahası modernizasyonu, 6 adet kitap otağı, 100 adet bisiklet, 188 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 3 adet tenis kortu, 32 adet basketbol-voleybol sahası ve 250 adet basketbol potası kazandırılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Yazarlar