Diğer Son dakika - Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere bisiklet müjdesi!

Son dakika - Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere bisiklet müjdesi!

20.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda son etabı kazanan Mark Cavendish’i ilk tebrik eden Bakan Kasapoğlu oldu

Son dakika - Bakan Kasapoğlundan gençlere bisiklet müjdesi

Büyük Britanyalı sporcunun organizasyondaki 4 etap galibiyeti ayrı bir müjde oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yeni projeyle gençlere bisiklet dağıtacaklarını açıkladı. Cavendish de girişime elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 56. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun son gününde Bodrum-Kuşadası etabını birincilikle bitiren dünyaca ünlü sporcu Mark Cavendish ile bir araya geldi. Etap bitiminin ardından organizasyonu yakından takip eden Bakan Kasapoğlu, Cavendish’i tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu’nun tebriği karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük Britanyalı sporcu, Türkiye’nin kendisine uğurlu geldiğini belirtti. 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda başarılı sporcu Cavendish’in kazandığı 4 etap için bir sosyal sorumluluk projesi hazırlayacaklarının müjdesini veren Bakan Kasapoğlu, proje kapsamında gençlere bisiklet hediye edeceklerini de ifade etti. Cavendish ise bu proje karşısında oldukça mutlu olduğunu ve kendisinin de elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

Konya daveti
Bakan Kasapoğlu Mark Cavendish’in eski bir pist bisikletçisi olduğunu da hatırlatarak, 35 yaşındaki efsane sprinteri, altı ay içerisinde Konya’da hayata geçirilecek olan Türkiye’nin ilk olimpik Veledrom’unun açılışına da davet etti. Cavendish takviminin uyması durumunda açılış törenine katılım göstermekten memnun olacağını belirtti.

Haberin Devamı