Trabzonspor Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber! Teklifi kabul etmedi

Bakasetas'tan Trabzonspor'a kötü haber! Teklifi kabul etmedi

04.12.2023 - 16:41 | Son Güncellenme:

Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor'a bir kötü haber de Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'tan geldi.

Bakasetastan Trabzonspora kötü haber Teklifi kabul etmedi

Trabzonspor'un 2020-2021 sezonu devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın sözleşmesi sezon sonu itibarıyla sona eriyor.

Haberin Devamı

Bordo mavili yönetim özellikle 2021-2022 sezonunda kazanılan şampiyonlukta 9 gol ve 8 asistlik performansıyla başrolde yer alan isimler arasında yer alan 30 yaşındaki yıldız orta sahanın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

İLK TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Trabzonspor yönetiminin sözleşmesini uzatmak için yaptığı ilk teklif Yunan futbolcu tarafından kabul görmedi.

İKİNCİ TEKLİFİ DE REDDETTİ

61 Saat'te yer alan habere göre bordo mavili yönetim, Bakasetas'ın Trabzonspor'a transferini gerçekleştirilmesinde önemli pay sahibi olan teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeniden takımın başına geçmesiyle Bakasetas'a ikinci bir sözleşme uzatma teklifi yaptı. Ancak yıldız orta saha bu teklife de olumsuz cevap verdi.

Haberin Devamı

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Bakasetas’ın ikinci teklife de ret cevabı vermesiyle birlikte takımda kalma ihtimali iyice azaldı. Trabzonspor Kulübü yaşanan bu gelişme sonrasında devre arasında oyuncuyla alakalı gelebilecek herhangi bir teklifi değerlendirmeye alacak. Bakasetas'ın forma giydiği bölge için de transfer arayışları ise hızlanmış durumda.

Yazarlar