Beşiktaş Bakhtiyor transferi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in elini rahatlattı!

Bakhtiyor transferi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in elini rahatlattı!

19.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hem “joker” özelliğinden dolayı hem de Türk statüsünde görev yapacak olması nedeniyle çok istediği Bakhtiyar Zaynutdinov’un transferi, Teknik Direktör Şenol Güneş’i mutlu etti. Kazak oyuncunun işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

Bakhtiyor transferi Beşiktaşta Şenol Güneşin elini rahatlattı

Birçok mevkiide oynaması nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in en çok istediği isimlerin başında gelen Bakhtiyar Zaynutdinov’un gelişi, siyah-beyazlı teknik heyette büyük mutluluk oluşturdu.

Haberin Devamı

Güneş’in jokeri olması beklenen Kazak futbolcunun, yerli statüsünde oynayacak olması da Beşiktaş açısından büyük bir avantaj olarak değerlendirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, sezon başında yaptığı değişiklikle, Türkiye A Milli Takımı’nda oynama uygunluğu olmayan ancak Türk asıllı olmasından dolayı mavi kart avantajını kullanan futbolcularla, Türk cumhuriyetlerinin vatandaşlarına sağlanan, bir kontenjan, Bakhtiyar Zaynutdinov’un işine çok yarayacak. Kazakistan vatandaşı futbolcu, Türk gibi sahada olacak.

CSKA Moskova’dan transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş gibi bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Rus ekibinde bu sezon 5 resmi maça çıkan, 1’er goü ve asisti bulunan Bakhtiyar’ın sağlık kontrolü ve imza işlemlerinin yarınki Pendik maçına kadar yetiştirilmesi bekleniyor. Ancak sahada olup olmayacağına Teknik Direktör Şenol Güneş karar verecek.

Haberin Devamı

GENÇLER SINIFI GEÇTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in desteğiyle, Neftçi karşılaşmasına ilk 11’de çıkan Demir Ege ile Semih, görev yaptıkları süre içerisinde başarılı bulundu. Semih, sakatlığı nedeniyle 50. dakikada sahadan ayrılırken, ayağına kramp giren Demir Ege de, 77. dakikada oyundan çıktı. İki gence güvenerek sahaya süren Güneş takdir toplarken, yenilerden Rebiç ile Onana yine istenen performansı ortaya koyamadı.

Yazarlar