Beşiktaş Bakhtiyor Zaynutdinov'da sona doğru! İşte Beşiktaş'ın gözden çıkardığı rakam...

Bakhtiyor Zaynutdinov'da sona doğru! İşte Beşiktaş'ın gözden çıkardığı rakam...

08.08.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transferini ısrarla istediği Bakhtiyor Zaynutdinov konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki orta saha için siyah-beyazlıların gözden çıkardığı rakam netlik kazandı.

Bakhtiyor Zaynutdinovda sona doğru İşte Beşiktaşın gözden çıkardığı rakam...

Orta saha kurgusuna yeni bir ismi dahil etmeyi planlayan Beşiktaş'ta tüm gözler Bakhtiyor Zaynutdinov transferine çevrildi. Siyah-beyazlıların kadrosuna dahil etmeyi planladığı 25 yaşındaki orta saha için harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Bakhtiyor Zaynutdinov'u renklerine bağlamayı hedefleyen siyah-beyazlıların teklif yükseltmeye hazırlandığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Bakhtiyor Zaynutdinovda sona doğru İşte Beşiktaşın gözden çıkardığı rakam...

ŞENOL GÜNEŞ: ÇOK İDEAL BİR OYUNCU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakhtiyor Zaynutdinov'la ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Siyah-beyazlıların ilgisinin bulunduğu Bakhtiyor Zaynutdinov'la ilgili konuşan tecrübeli teknik direktör, "Bakhtiyor Zaynutdinov; sol açık, sol bek, orta saha ve stoper oynayabiliyor. Çok ideal bir oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.

TEMSİLCİSİ KONUŞMUŞTU

Siyah-beyazlıların kadrosuna katmayı planladığı Bakhtiyor Zaynutdinov'un temsilcisi Evgeny Novikov da açıklamalarda bulunmuştu. Evgeny Novikov transfere yeşil ışık yakmış ve şu açıklamayı yapmıştı: "Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA’yla temas halinde. Eğer kulüpler anlaşırsa Bakhtiyor, Beşiktaş formasını mutlulukla giyer."

Haberin Devamı

Bakhtiyor Zaynutdinovda sona doğru İşte Beşiktaşın gözden çıkardığı rakam...

BEŞİKTAŞ TEKLİF YÜKSELTTİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Mavi Kart sahibi Bakhtiyor Zaynutdinov'u transfer etmek isteyen Beşiktaş harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA Moskova ile görüşmelerde ilerlediği aktarıldı.

CSKA Moskova'nın 6 milyon 500 bin euro istediği tecrübeli orta saha için belirlediği bonservis bedelinde indirime gittiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların da tecrübeli oyuncu için 4 milyon 500 bin euro civarında bir teklife hazırlandığı vurgulandı.

2 MİLYON EUROYA İMZA ATMIŞTI

Taraz Karatau altyapısında futbola başlayan Bakhtiyor Zaynutdinov daha sonra Astana ve Rostov'da forma giydi. CSKA Moskova, Kazak futbolcu için 2020-2021 sezonu başında 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Bakhtiyor Zaynutdinov'un CSKA Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Kazakistan Milli Takımı'nda 30 müsabakada şans bulan Bakhtiyor Zaynutdinov, 12 gol atma başarısı gösterdi.