Dünyadan Futbol Ballon d’Or ödül törenine Messi'nin küfürü damga vurdu! 'Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi'

Ballon d’Or ödül törenine Messi'nin küfürü damga vurdu! 'Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi'

31.10.2023 - 14:18 | Son Güncellenme:

Lionel Messi, 8. kez yılın en iyi futbolcusu seçilerek Ballon d'Or ödülünün sahibi oldu. Merakla beklenen ödül töreni sonrasında Lionel Messi, Twitch yayıncısı Ibai Llanos'un yayınına bağlanarak Llanos'a küfür etti. Bu anlar binlerce kişi tarafından canlı izlendi.

Ballon d’Or ödül törenine Messinin küfürü damga vurdu Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi

Tüm futbolseverlerin merakla beklediği Ballon d’Or ödülleri sahiplerini buldu. Inter Miami forması giyen Arjantinli süperstar Lionel Messi kariyerind 8. kez dünyada yılın futbolcusu seçildi. Futbolun en saygın ödüllerinden Ballon d’Or'u 8'inci kez kazanan Lionel Messi, ödül töreninin ardından kendisini Ballon d’Or'a layık görmeyen Twitch yayıncısı Ballon d’Or Ibai Llanos ile canlı yayında tartıştı. Messi'nin Ibai Llanos'a küfür ettiği anlar binlerce kişi tarafından canlı yayında izlendi.

Haberin Devamı

ÖDÜLÜ KAZANDI MARADONA'YI UNUTMADI

Arjantin Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, Ballon d'Or 2023'ün sahibi oldu. Yıldız futbolcu, kariyerinde 8'inci kez Ballon d'Or kazandı.

Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü Inter Miami'nin sahibi David Beckham'dan aldı. Arjantinli yıldız ödülü kazandıktan sonra bir açıklamada bulundu. Lionel Messi teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu ödülü kazanmamda takım arkadaşlarımın çok büyük katkısı var. Arjantin ile çok büyük başarılar kazandık. Dünya Kupası'nı kazanmamız bunun önemli noktalarındandı. Uzun yıllar futbol oynadım ve kariyerim boyunca çok özel anlar yaşadım. Dünya Kupası'nı kazanmak çok önemliydi. Arjantin'i şampiyonluğa taşıdığımız için çok gururluyum. Eşime, aileme ve beni destekleyen tüm taraftarlarla teşekkür ederim. Dünya Kupası benim rüyamdı. Çok uzun yıllar bekledim. Maradona, en iyisi. Doğum günün kutlu olsun Diego!"

Haberin Devamı

Ballon d’Or ödül törenine Messinin küfürü damga vurdu Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi

ÖDÜL TÖRENİ SONRASI MESSI'DEN KÜFÜR!

Twitch yayıncısı Ibai Llanos, üst üste ikinci yıl Ballon d'Or galasını Twitch kanalından yayınladı. Leo Messi ve Aitana Bonmatí'nin dünyanın en iyisi olarak açıklandığı geceyi yorumladı ve etkinlikten önce ve sonra birçok kahramanla konuşma fırsatı buldu. Messi, Ibai Llanos'un canlı yayınına katılarak Llanos'u hiç beklemediği şekilde azarladı. Bu anlar binlerce kişi tarafından canlı takip edildi.

İspanyol basınında yer alan habere göre birkaç hafta önce Ibai, YouTube'a 30 Ballon d'Or adayıyla ilgili bir video yükledi. Video, adayların her birine özel mesaj yazıp kaçının ve kimin cevap verdiğini görmekten oluşuyordu. Bunu yaparken, Ibai bazılarıyla olan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Bunlardan biri de videoda yer alacağını bilmeden Ibai'ye yanıt veren Messi'ydi. 

Lionel Messi, Ibai Llanos'un kendisi hakkında söylediklerinde Llanos'un canlı yayınına katılarak cevap verdi.

Ballon d’Or ödül törenine Messinin küfürü damga vurdu Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi

"SANA KIZGINIM"

Ibai'nin ona ilk soruyu sormasına fırsat vermeden Messi söze girdi ve "Sana kızgınım. Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi. Mesajları gösterdin ve her şeyi halka açıkladın. Şimdi sana cevap vermeyeceğim. Senin mahremiyetin yok" şeklinde knouştu.

Haberin Devamı

Ibai ise Messi'nin sözlerine aralarındaki mesajlaşmaların geri kalanını göstermediğini açıklayarak cevap verdi. Ibai Llanos, "Bana geri dönüş yapacağını belirttiğin konuşmanın ekran görünütüsünü aldım." dedi.

MESSI'DEN KÜFÜR!

Bu esnada Lionel Messi, Ibai Llanos'a canlı yayında küfür ederek "Bak o.... ç.... konuyu nasıl değiştiriyor..." sözlerini kullandı. Messi'nin Llanos ile aralarındaki samimiyete dayanarak küfür ettiği kısa sürede anlaşıldı ve ikili, Messi'nin bu küfüründen sonra karşılıklı kahkaha attı.

Ballon d’Or ödül törenine Messinin küfürü damga vurdu Geçen gün yaptığın şey hoşuma gitmedi

Yazarlar