Futbol Balotelli ameliyat oldu! İşte geri dönüş tarihi

Balotelli ameliyat oldu! İşte geri dönüş tarihi

16.11.2023 - 14:04 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin sakatlık haberi ile sarsıldı. İtalyan yıldız ameliyat oldu.

Balotelli ameliyat oldu İşte geri dönüş tarihi

Sezon başında Sion'dan ayrılarak Adana Demirspor'a geri dönen İtalyan yıldız Mario Balotelli İtalya'da ameliyat oldu.

Haberin Devamı

KULÜPTEN AÇIKLAMA
Oyuncumuz Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle dün ameliyat oldu. İtalya’da gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası Mario Balotelli, Başkanımız Sayın Murat Sancak ve Başkan Danışmanımız Sayın Gökhan Göktürk ile telefon görüşmesi yaptı. Bir an önce iyileşerek, Türkiye’ye dönmek istediğini belirten oyuncumuza geçmiş olsun diliyoruz.

GERİ DÖNÜŞ TARİHİ AÇIKLANDI
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan Balotelli'nin dönüş tarihini açıkladı. Sancak açıklamasında, 'Ameliyet başarılı geçmiş. 10 güne kadar antrenmanlara başlayacak' ifadelerini kullandı.

Başkan ameliyat öncesinde "Sakattı buna rağmen ihtiyaç olursa kadrodaydı. Şu anda İtalya da ameliyat olacak 2-3 ay yok" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

YENİDEN ADANA DEMİRSPOR'A GELDİ

2021-2022 sezonunda Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, geride kalan sezonu Sion'da geçirdi. İtalyan futbolcu, bir sezonunun ardından tekrardan Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer oldu.

Balotelli ameliyat oldu İşte geri dönüş tarihi

5 MAÇTA 3 GOL ATTI

Sezon başı kadroya katılan Mario Balotelli, Adana Demirspor ile 5 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 kez gol sevinci yaşayan İtalyan futbolcu, 181 dakikada sahada kaldı. Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere biten Fenerbahçe maçına yedek kulübesinde başlayan deneyimli golcü, 66. dakikada M'Baye Niang'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

Yazarlar