Dünyadan Futbol Balotelli'nin takımı Sion'da sular durulmuyor! Başkan takımın başına geçti

Balotelli'nin takımı Sion'da sular durulmuyor! Başkan takımın başına geçti

28.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'dan Sion'a transfer olan Mario Balotelli'nin takımında sular durulmuyor. Taraftarların sert tepkiler gösterdiği İsviçre ekibinde Başkan Christian Constantin, çok konuşulacak bir hamleye imza attı.

Balotellinin takımı Sionda sular durulmuyor Başkan takımın başına geçti

 

İsviçre Ligi'nde galibiyet hasreti 11 maça çıkan Sion'da sular durulmuyor. Başarısız sonuçların ardından taraftarların adeta çılgına döndüğü İsviçre ekibinde Başkan Christian Constantin, çok konuşulacak bir hamleye imza attı.

Haberin Devamı

BALOTELLİ'YE TEPKİ

Sion'da taraftarlar hıncını futbolculardan çıkardı. Adana Demirspor'dan Sion'a transfer olan Mario Balotelli tepkilerden en çok nasibini alan futbolcu oldu. Çileden çıkan taraftarlar, İtalyan forvetin formasını yaktı. Taraftarlar ayrıca 32 yaşındaki golcü kenara gelirken tepkilerini ıslıklarla dile getirdi.

32 yaşındaki santrfor bu sezon başında 2 milyon 620 bin euro karşılığında Sion'un yolunu tuttu. İtalyan futbolcu, İsviçre temsilcisiyle 30 Haziran 2024'e kadar sözleşme imzaladı.

İsviçre Süper Ligi'nde 22 hafta geride kalırken Sion son maçta kendi evinde St. Gallen'a 4-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte ligde zirveyi hedefleyen kırmızı-beyazlıların kötü serisi devam etti. 10 takımlı İsviçre Süper Ligi'nde Sion, düşme hattındaki Winterthur'un 1 puan önünde 9'uncu sıraya demir attı.

Haberin Devamı

FORMASINI YAKTILAR

Sion taraftarları, St. Gallen karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından çılgına döndü. Fabio Celestini'nin 70'inci dakikada oyundan çıkardığı Mario Balotelli'nin forması tribündeki taraftarlar tarafından yakıldı.

Balotellinin takımı Sionda sular durulmuyor Başkan takımın başına geçti

SON 6 MAÇTA GOL ATAMADI

32 yaşındaki santrfor bu sezon İsviçre'de gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Mario Balotelli, İsviçre Süper Ligi'nde 12 maçta forma şansı buldu ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı. İtalyan oyuncu son 6 maçın 2'sinde cezalı, 1'inde sakatlık sebebiyle forma giymedi ve şans bulduğu 3 maçta da gol atma başarısı gösteremedi.

Mario Balotelli'nin Sion ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. İtalyan futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro. Bartolomeo altyapısında yetişen Mario Balotelli daha sonra Mompiano ve Pavoniana altyapısında giydi. Inter'de profesyonel olan İtalyan golcü; Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia, Monza ve Adana Demirspor'da da forma giydi.

Balotellinin takımı Sionda sular durulmuyor Başkan takımın başına geçti

BAŞKANDAN OLAY HAMLE

Takımda alınan kötü sonuçların ardından kulüp Başkanı Christian Constantin, teknik direktör Fabio Celestini'yi cezalandırdı. Sion Başkanı Christian Constantin, takımdaki 6 maçında 2 beraberlik 4 yenilgi sonrası teknik direktör Fabio Celestini'ye 1 maç ceza verdi.

Haberin Devamı

Sion bu kadarı internet sitesinde duyururken, FC Lugano maçında takımın başında başkan Christian Constantin'in olacağı belirtildi.