İspanya La Liga Barcelona, Arda Güler'in alternatifini buldu! 1 milyar euroluk madde

Barcelona, Arda Güler'in alternatifini buldu! 1 milyar euroluk madde

08.08.2023 - 21:19 | Son Güncellenme:

Barcelona, Real Madrid'e kaptırdığı Arda Güler yerine aynı pozisyonda oynayan 16 yaşındaki genç oyuncu Noah Darvich'i kadrosuna kattı.

Barcelona, Arda Gülerin alternatifini buldu 1 milyar euroluk madde

La Liga ekiplerinden Barcelona, transfer için uzun süre uğraş verdiği genç yıldız Arda Güler'i ezeli rakibi Real Madrid'e kaptırması sonrası çalışmalarını hızlandırdı. İspanya devi, Arda ile aynı pozisyonda oynayan 16 yaşındaki Noah Darvich'i kadrosuna kattığını açıkladı. Katalan ekibinden yapılan açıklamada genç futbolcu için Freiburg'a 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Genç oyuncu kariyerinde 26 maça çıktı. Bu maçlarda 9 kez fileleri havalandırırken, 5 gol pası vererek dikkatleri üzerine çekti.

Freiburg altyapısından yetişen Darvich, Almanya U17 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Ofansif orta saha pozisyonunda oynayan Darvich, merkez orta saha ve sağ kanat konumunda da forma giyiyor.

Barcelona kulübünün açıklamasına göre, genç oyuncu Noah Darvich ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalandı. Bu sözleşmeye 1 milyar euro'luk serbest kalma bedeli eklendiği bilgileri yer aldı.