Şampiyonlar Ligi Barcelona - Inter: 3-3

Barcelona - Inter: 3-3

12.10.2022 - 16:59 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Barcelona evinde Inter ile karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan iki takımın maçı 3-3'lül beraberlikle sona erdi. Inter'de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu etkin bir oyun sergiledi.

Barcelona - Inter: 3-3

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Barcelona evinde Inter ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-3'lül eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Camp Nou’da Barcelona'nın gollerini 40. dakikada Dembele, 82. ve 90+2. dakikalarda Lewandowski kaydetti. Inter'in gollerini ise 53. dakikada Barella 63. dakikada Martinez 89. dakikada Gosens attı.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 76 dakika sahada kalırken etkili bir performans ortaya koydu.

BARCELONA - INTER: 3-3

GOL:
40' Dembele ve 82' ve 90+2' Lewandowski (Barcelona) 53' Barella 63' Martinez 89' Gosens (Inter)

İLK 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Eric Garcia, Alonso; Gavi, Busquets, Pedri, Dembele, Lewandowski, Raphinha

Inter: Onana, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Dumfries, Barella, Hakan, Mkhitaryan, Dimarco, Dzeko, Lautaro Martinez

ÇALHANOĞLU: BİZE KARŞI PEK FAZLA TAKIMIN ŞANSI YOK
İtalyan ekibinin gruptaki üçüncü maçta Barcelona'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü Hakan kaydetmişti. Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

Barcelona, karşısında Inter'in 1-0 kazandığı maçın tek golünü atan Hakan o anları şöyle anlattı; "Maçtan önce Onana ve Romelu yanıma gelip sağ taraftan şut atmamı söylediler. Kalecinin bu açıdan iyi olmadığını anlattılar. Topu orada aldığımda çok fazla düşünmeye de zamanım yoktu. Çok da iyi vurdum."

Takımdaki havayı ve oynadıkları oyunu da anlatan Hakan, taraftarlara destekleri için teşekkür etti. Hakan, "Barcelona ile deplasmanda oynayacak olmak biraz zorlayıcı olabilir, ancak 90 dakika sahada her şeyimizi vererek savaşırsak bize karşı pek çok takımın şansı olmaz" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla sahaya çıktığı 11 maçta iki gol atarken bir kez de asist yapma başarısı gösterdi.

 

Yazarlar