İspanya La Liga Barcelona'dan Inaki Pena'ya son teklif! Kararı bekleniyor

Barcelona'dan Inaki Pena'ya son teklif! Kararı bekleniyor

06.05.2023 - 18:29 | Son Güncellenme:

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve adı Galatasaray ile de anılan Inaki Pena, geleceğiyle ilgili karar aşamasına geldi. Katalan devi son teklifini yapıp beklemeye geçti.

Barcelonadan Inaki Penaya son teklif Kararı bekleniyor

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Inaki Pena'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Katalan devi, İspanyol kaleciye 3 yıllık son teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Habere göre, Inaki Pena'nın Barcelona'da kalmaya istekli olduğu yazılsa da henüz kesin bir anlaşmaya varılmadığı kaydedildi.

Barcelonadan Inaki Penaya son teklif Kararı bekleniyor

KARAR AŞAMASINDA

Pena'nın menajerinin kısa süre önce Barcelona ile yeniden görüştüğü ve net kararın kısa süre içinde verileceği aktarıldı.

Haberde Galatasaray'da gösterdiği etkili performansa rağmen kadroya girememesi oyuncunun kulüpteki geleceğini sorgulamasına neden olduğu ifade edildi.

24 yaşındaki kaleciyle Galatasaray'ın da ilgilendiği biliniyor. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında başarılı kaleciyi 6 aylığına kiralamıştı.

Barcelonadan Inaki Penaya son teklif Kararı bekleniyor

PENA OLMAZSA TENAS

Haberin Devamı

Katalan devi, Pena ile anlaşma sağlayamaması halinde altyapıdan yetiştirdiği bir başka kaleci olan Arnau Tenas ile sözleşme görüşmelerini hızlandıracak. Tenas'ın da sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Romelu Lukaku'nun Empoli'ye karşı muhteşem performansı

Yazarlar