İspanya La Liga Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız

Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız

22.04.2024 - 17:03 | Son Güncellenme:

El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 yenilen Barça cephesi, dev maçtaki hakem hatalarına ateş püskürdü. Başkan Laporta, "Yamal'ın pozisyonunda topun çizgiden geçtiğini tespit edersek maçın tekrarı için başvuru yapacağız" dedi.

Barcelonadan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız

La Liga'daki dev maçta ezeli rakibi Real Madrid'e 3-2 mağlup olan Barcelona, hakem yönetimi nedeniyle sinir küpü... Skor 1-1 iken Lamine Yamal'ın şutunda Real kalecisi Lunin topu çizgi üzerinden çıkardı. Ancak Katalan ekibi topun çizgiyi geçtiği görüşünde. 

Haberin Devamı

'VAR KAYITLARI AÇIKLANMALI'

Başkan Joan Laporta, VAR'ın Real Madrid maçını kötü yönettiğini ileri sürerek "Topun çizgiden geçtiğini tespit edersek maçın tekrarı için başvuru yapacağız. VAR kayıtları açıklanmalı. La Liga'dan sayılmayan gol ile ilgili maçın tüm görüntülerini istiyoruz. Ayrıca VAR konuşmalarını da açıklamaları gerekiyor. Bu golümüz geçerliyse maçın yeniden oynatılması lazım" ifadelerini kullandı.

Barcelonadan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız

TER STEGEN: UTANÇ VERİCİ

Yenilgi sonrası konuşan Katalan devinin kalecisi Marc-Andre ter Stegen de pozisyon ile ilgili "Futbol dünyasının bir ayıbı. Bu seviyede gol çizgisi teknolojisinin olmaması futbol adına utanç verici. Futbolda çok büyük paralar dönüyor ama bugün gördük ki yanlış yerlere harcanıyor" şeklinde konuştu.

Yazarlar