Basaksehir Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

28.11.2020 - 12:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10. haftasında Denizlispor Medipol Başakşehir deplasmanında... Son şampiyon Medipol Başakşehir deplasmanında puan arayan Denizlispor düşme hattında. Başakşehir için ise kritik hafta. Bu akşam ligde Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir Devler Liginde RB Leipzip maçı ile çıkışa geçme hedefinde. Peki, Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Beşiktaşa mağlup olan, hafta içi ise Şampiyonlar Liginde Manchester Uniteda yenilen Başakşehir, önce Yukatel Denizlispor sonrasında ise RB Leipzig maçlarıyla çıkış arayacak. Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir, Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak. Peki, maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - YUKATEL DENİZLİSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir - Denizlispro maçı bugün saat 16.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadın'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kadeşler yönetecek. Maç BeIN Sports 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİRİN MUHTEMEL 11'İ

Volkan - Rafael (Uğur), Skrtel, Ponck, Hasan Ali, İrfan Can, Mahmut Tekdemir, Visca, Giuliano, Deniz, Ba

İKİ KRİTİK MAÇ

Geçtiğimiz hafta ligde Beşiktaşa mağlup olan, hafta içi ise Şampiyonlar Liginde Manchester Uniteda yenilen Başakşehir önce ligde Denizlispor sonrasında ise Devler Liginde RB Leipzig maçlarıyla çıkışa geçme hedefinde. Ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi alarak 13 puanla 6ncı sırada bulunan turuncu lacivertli takım, Denizlispora karşı galip gelerek zirve takibi sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

MERT AVRUPADA VAR, LİGDE YOK

Medipol Başakşehirde sakatlıkları süren Enzo Crivelli, Junior Caiçara, Aleksic ve kart cezalısı Mehmet Topal Denizlispora karşı forma giyemeyecek.

Son yaptırdığı 4 koronavirüs testi negatif çıkan Mert Günok, bu konuda ehil olan laboratuvar sonucunu dikkate alan UEFAnın izniyle, Manchester United deplasmanında forma giymişti. Kovid-19 testi negatife dönen deneyimli kaleci, TFF Kovid Sağlık Rehberindeki kurallar gereği Denizlispor maçında ise görev alamayacak. 

 

Yazarlar