Türkiye Kupası Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan VAR hakemine tepki!

Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan VAR hakemine tepki!

28.02.2024 - 20:19 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan ve organizasyona veda eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Başakşehirde Çağdaş Atandan VAR hakemine tepki

Trabzonspor'a 1-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Müsabakayı değerlendiren Çağdaş Atan, "Çok istediklerimizi yapabildiğimizi söyleyemem. Fazla yaptığımız rotasyonun sahaya iyi yansıdığını görmedim. Topu çok çabuk rakibe verdik. İlk yarıda pozisyon verdik ama tam hamle yaparken golü yedik. Ondan sonra normal oyunumuzu geri döndük. Tam kadro oynasaydık, Trabzonspor'a zorluk yaşatabilirdik. Çok fazla sakatımız da vardı. Buradan sakat oyuncu vermeden ayrılmayı da düşünmüştük. Kupa önemli ama lig de bizim için çok önemli. Avrupa yolunu oradan tekrar yakalayabiliriz. Bugün açıkçası eksik oyuncuların dezavantajını yaşadık. Diğer oyuncuların da bizim istediğimiz oyuna sadık kalmaları gerekiyordu, onu göremedik çok fazla. İkinci yarıda rakibi tehdit almaya başladık, başaramadık. Trabzonspor'u kutluyorum ve yarı finalde başarılar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Müsabakanın ardından gördüğü sarı kartın sorulmasının ardından Çağdaş Atan, "Oyuncuları uzaklaştırmak istedim sadece. VAR hakemi Alper Ulusoy'un ilk yarıda Emirhan'a atılan dirseği nasıl görmediğini masaya koymak isterim! Bu ligde Anadolu takımları da var, ona göre maç yönetmeleri gerekiyor hakemlerin" cevabını verdi.