Basaksehir Başakşehir'in yeni transferi Traore İstanbul'da

Başakşehir'in yeni transferi Traore İstanbul'da

20.08.2022 - 13:23 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir'in Aston Villa'dan yeni transferi Bertrand Traore İstanbul'a geldi.

Başakşehirin yeni transferi Traore İstanbulda

Medipol Başakşehir'in Premier Lig ekibi Aston Villa'dan renklerine kattığı Bertrand Traore İstanbul'a geldi. Burkina Fasolu yıldız, önümüzdeki sezon kiralık olarak forma giyecek. İstanbul ekibi kiralama bedeli olarak 250 bin euro ödeyecek.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA
Başakşehir kulübü Traore için pazartesi günü imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

TRAORE: BAŞAKŞEHİR BENİM İÇİN ÇOK NET TERCİH

Havalimanında açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce takımla tanışmak istiyorum. Başakşehir, benim adıma çok net bir tercih. Beni isteyen çok kulüp vardı. Düşünmek için çok vaktim oldu. Başakşehir'e gelmek istedim. Kulübü iyi tanıyan insanlarla görüştüm. Daha önceden de Başakşehir'i tanıyordum. Emre Belözoğlu'nu tanıyordum, burada oynamış oyuncuları tanıyordum. Eddie Newton'ı çok küçük yaştan beri tanıyorum. Onunla konuştuk ve kulüple ilgili güzel şeyler söyledi. Emmanuel Adebayor ile de konuştum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY DA İLGİLENİYORDU

Hücum hattına takviye için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Bertrand Traore'ye talip olduğu iddia edilmişti. Sarı kırmızılı ekibin, İngiliz temsilcisinin gözden çıkardığı Bertnard Traore'ye yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği belirtilmişti. 

Yazarlar