Trabzonspor Başkan Ağaoğlu müjdeyi verdi: Campi yarın geliyor...

Başkan Ağaoğlu müjdeyi verdi: Campi yarın geliyor...

10.07.2019 - 18:25 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gaston Campi transferi ile ilgili olarak "Mehmet Yiğit Alp Bey ilgileniyor. Kendisi transferi çok yakinen takip ediyor. Bugün ya da yarın Türkiye'ye geliyor. Forvet, nokta transferi konusunda çok aceleci olmaya gerek yok. Her şey planlarımız doğrultusunda gidiyor. O konuda sıkıntı yok. Zaman maddi açıdan bakıldığında bizim lehimize işliyor. Herkes sabırlı olsun. Biz gereğini yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz. Zaten şu an takımda 3 tane aslan gibi golcü var" dedi.

Başkan Ağaoğlu müjdeyi verdi: Campi yarın geliyor...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili taraftarlara forma satışı yapıp, imza dağıttı.

TS Club Sadri Şener Mağazası'nda gerçekleştirilen etkinliğe taraftarların ilgisi yüksek olurken, başkan Ağaoğlu, kasada durup tek tek satışını yaptığı formalara imza da attı.

Haberin Devamı

"Campi geliyor"

Yusuf Yazıcı için Lille Kulübünün yaptığı teklif karşısında yönetimin tavrının ne olacağına yönelik soru üzerine, gülerek, "Son aldığım duyumlara göre Lille Kulübünün başkanı 5 euroları bantla yapıştırmaya başlamış." yanıtını veren Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Gaston Campi transferi ile Mehmet Yiğit Alp Bey ilgileniyor. Kendisi transferi çok yakinen takip ediyor. Bugün ya da yarın Türkiye'ye gelmesi söz konusu, geliyor. Forvet, nokta transferi konusunda çok aceleci olmaya gerek yok. Her şey planlarımız doğrultusunda gidiyor. O konuda sıkıntı yok. Zaman maddi açıdan bakıldığında bizim lehimize işliyor. Herkes sabırlı olsun. Biz gereğini yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz. Zaten şu an takımda 3 tane aslan gibi golcü var. Salih var, Muhammet var, her ne kadar dün akşam penaltı kaçırsa da Ekuban var. Gol üretmekte zorlanmayız. Bir santrfor kadar gol atma yeteneğine sahip Nwakaeme'miz var. Sıkıntı yok."

Haberin Devamı

 "19 yaş altına kontenjan sağlanacak"

Bordo-mavili kulübün başkanı, 21 Yaş Altı Ligi'nin kaldırılmasının ardından genç oyuncuları oynatmak için yeni bir lig kurulmasına yönelik yaptıkları başvuruyla ilgili, şunları söyledi: "Yüzde yüz istediğimizi elde edemedik ama bu sene için iyi bir başlangıç yaptık diyebiliriz. Gençlerin çalışması 19 yaş altı kategorisi içinde devam edecek. Orada belirli sayıda kontenjan ayrılıyor. 2002 doğumlular alt sınır oluyor. Üst tarafta 22 yaş sınır var. Orada 8 oyunculuk bir kontenjan sağlanacak. En son görüşmemiz oydu. Herhalde o paralelde bir karar alınacak. Bu bizim tam istediğimiz şey de değil. Elimizde o yaş grubunda üst düzey çok oyuncumuz var. Onlara bir şekilde maç oynatmamız lazım. Oradan da oyuncuları A takıma gönderme imkanı tanınacak. Öyle tahmin ediyorum ki bir hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu bunun yönetmeliğini uygulamaya koyup, kamuoyu ile paylaşacak." Başkan Ağaoğlu, daha sonra kombine kart satışı da gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.