Voleybol Başkan, Paola Egonu'yu doğruladı! 'Teklif yaptık'

Başkan, Paola Egonu'yu doğruladı! 'Teklif yaptık'

06.03.2023 - 15:52 | Son Güncellenme:

Sezon başında VakıfBank'a transfer olan Paola Egonu'nun yeni adresi belirsizliğini koruyor. İtalyan ekiplerinin peşinde olduğu Egonu için kulüp başkanı açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı transfer teklifini doğrularken beklediklerini ifade etti.

Başkan, Paola Egonuyu doğruladı Teklif yaptık

SKORER

VakıfBank'tan ayrılması beklenen pasör çaprazı Paola Egonu'nun yeni adresi merak ediliyor. Kulüp başkanı, Egonu teklifini doğrularken 'Teklif yaptık, bekliyoruz' dedi.

Haberin Devamı

KUPA HEYECANI
2023 Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Tek maç üzerinden oynanacak maçlar sonunda galip gelen 4 takım Dörtlü Finale yükselecek. Dörtlü Finalde ise yarı final eşleşmeleri şu şekilde olacak:

VakıfBank-Galatasaray HDI Sigorta / Aydın B.Şehir Bld.- Sarıyer Bld.

Türk Hava Yolları-Kuzeyboru / Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

VAKIFBANK EGONU İÇİN OPSİYONU KULLANMAYACAK
Bu süreç sonrası Türkiye'de oynamaya başlayan Egonu için İstanbul kariyeri sona ermek üzere. VakıfBank'tan ayrılacağı konuşulan Egonu için İtalyan basını iddiada bulundu. La Gazzetta'nın haberine göre Egonu İtalya'ya geri dönecek. Vakıfbank sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayacak.

Haberin Devamı

Başkan, Paola Egonuyu doğruladı Teklif yaptık

MONZA DEVREDE
İtalyan basınında daha önce çıkan haberlere göre; İtalyan ekibi Vero Volley Milano Monza çok istediği Egonu transferinde büyük yol kat etti. Kulüp, dünyanın en iyi oyuncularından birini transfer ederek kalitesini yükseltmek istiyor.

Haberde Vero Volley'in Egonu'nun menajerine ilk teklifi yakın zamanda bir festival öncesinde yaptığı yazıldı. Monza'nın transfer rakipleri arasında Scandicci de bulunuyor. Fakat Alessia Orro, Myriam Sylla gibi İtalyan milli takımının yıldızlarının Monza'da olması teklifi daha cazip hale getiriyor. Vero Volley ligde 3. sırada bulunuyor.

SON TARİH İÇİN SÜRE TANIDI
Gelen son haberlere göre İtalyan ekibi, Paola Egonu'nun kararını vermesi için bir son tarih belirledi. Paola'nın kararını vermesi için kısa süre tanındı. Öte yandan Paola Egonu'nun Vakıfbank'tan daha düşük rakamlarla bir kontrat yenileme teklifi bekliyor.

Başkan, Paola Egonuyu doğruladı Teklif yaptık

BAŞKAN MARZARI: 'BİZ TEKLİFİMİZİ YAPTIK, BEKLİYORUZ'
Vero Volley konsorsiyumu başkanı Marzari, Egonu'nun Milano'ya transferiyle ilgili açıklama yaptı. Imoco maçı sonrası başkan, "Ne yapmaya karar vereceğini göreceğiz, teklif yaptık. Bekliyoruz ama her şey bize bağlı değil. Benim açımdan bir İtalyanın, İtalyada oynaması iyi." ifadelerini kullandı.

THY'DEN EGONU'YA TEKLİF İDDİASI
İtalya'dan gelen tekliflerin yanı sıra Egonu için İstanbul kulübü THY de talip oldu. Yeni sezon öncesinde kadroda büyük değişikliklere giden ve başantrenör Ze Roberto ile anlaşan THY, İtalyan yıldız için teklifte bulundu. Tuttosport'un haberine göre Egonu bu teklifi değerlendirmeye aldı.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları, Kanadalı pasör çaprazı Kiera Van Ryk'ın sözleşmesinin yenilenip yenilenmediğine dair resmi açıklama yapmadı