Beşiktaş Başkanlar TEMSA'da buluştu

Başkanlar TEMSA'da buluştu

19.11.2016 - 14:01 | Son Güncellenme:

TEMSA, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü bugün saat 19.00'da iki takımın oynayacağı karşılaşma öncesinde 'Şampiyonlar Buluşuyor' etkinliğinde buluşturdu.

Başkanlar TEMSAda buluştu

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile PTT 1'inci Lig'i şampiyon tamamlayıp bu yıl Süper Lig'de mücadele eden Adanaspor yönetiminin katıldığı buluşmada başkanlar TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik tarafından karşılanırken, iki takımın marşları çalındı.

Haberin Devamı

TEMSA Genel Müdürü Çelik, Türk futbolunun iki köklü kulübünü fabrikalarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Davetimize katkı sunan her iki kulüp başkanımıza da teşekkür ederim. Biz iki önemli takımımıza da başarılar diliyoruz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, şunları söyledi: "Misafirperverlikleri için Adana'ya ve bu organizasyonu düzenleyen TEMSA yönetimine teşekkür ederim. İzleyenlerin keyif alacağı centilmence bir maç olacağını biliyorum."

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ise TEMSA'nın elde ettiği başarılarından gurur duyduklarını belirtirken "Burada olmaktan ve bu güzel organizasyonda bulunmaktan dolayı mutluluk duydum. Yarın oynacağımız maçın centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. Organizasyonda emeği geçen TEMSA yönetimini ve çalışanlarını tebrik ederim" dedi.

Yazarlar