Basketbol Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!

Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!

24.08.2023 - 10:39 | Son Güncellenme:

2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.

Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor

19.’su düzenlenecek olan turnuvada en çok şampiyonluğa sahip olan iki ülke 5’şer şampiyonlukla ABD ve Yugoslavya. Sovyetler Birliği’nin 3 şampiyonluğu bulunurken; Brezilya ve İspanya 2, Arjantin ise 1 şampiyonluğa sahip. Bu seneki turnuvada yer alamayan Milli Takımımız ise 2010 Dünya Kupası’nda elde ettiği ikincilik ile bir gümüş madalyaya sahip.

Haberin Devamı

İspanya bu turnuvaya son şampiyon ünvanıyla geliyor ve yine favoriler arasında. 2019 yılında düzenlenen son turnuvada finalde Arjantin’i 95-75 yenerek şampiyon olmuşlardı. 2023 Basketbol Dünya Kupası’nın diğer favorileri FIBA Power Rankings raporuna göre sırasıyla ABD, Almanya, Fransa, Kanada ve Avustralya yer alıyor. İtalya, Slovenya ve Sırbistan da turnuvanın güçlü ekipleri olarak dikkat çekiyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak bu basketbol şölenini canlı yayınlarla izleyebilir, Süper Oranlarla daha fazla kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

İşte 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası gruplarına ve takımlara ait detaylar…

A Grubu

Angola, Dominik Cumhuriyeti, Filipinler ve İtalya’nın yer aldığı A Grubu’nda maçlar Filipinler’de oynanacak. Grubun favorisi İtalya’da Simone Fontecchio, Nicolo Melli, Achille Polonara, Marco Spissu gibi isimler öne çıkarken; Luigi Datome turnuvadan sonra basketbolu bırakacağını açıklamıştı. Hazırlık döneminde oynadığı tüm hazırlık maçları kazanan İtalya, Milli Takımımızı da 90-89 yenmişti.

Haberin Devamı

İtalya’dan sonra Dominik Cumhuriyeti grupta öne çıkan ikinci ekip. NBA’in yıldız isimlerinden Karl- Anthony Towns takımın en önemli ismi. Ayrıca Golden State Warriors kadrosunda yer alan Lester Quinones, Pınar Karşıyaka forması giyen Ángel Delgado ve İspanya Ligi’nde oynayan Jean Montero ve Andrés Feliz diğer dikkat çeken oyuncular. Temmuz ayında Orta Amerika ve Karayipler Şampiyonası’nda şampiyon olan Dominik Cumhuriyeti oynadığı tek hazırlık maçında ise Letonya’ya kaybetmişti.

Grubun bir diğer ekibi Filipinler ülke olarak tam bir basketbol tutkunu. Kendi liglerindeki maçlarda tribünler harika bir atmosfer oluşturuyor. Burada oynanacak maçların oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor. Ayrıca Filipinler’in 1954 Dünya Kupası’ndan bir de bronz madalyası bulunuyor. Kadrosunda kendi ligleri ve Japonya Ligi’nde oyuncular bulunduran ev sahibinde June Mar Fajardo ve Kai Sotto, öne çıkan oyuncular. Takımın lideri ise Utah Jazz forması giyen ve Filipinler vatandaşlığı alan guard Jordan Clarkson olacak.

Haberin Devamı

Angola ise grubun en zayıf halkası olarak gözüküyor. Temmuz ayında FIBA AfroCan turnuvasında çeyrek final oynayan Afrika temsilcisinde takımın en önemli ismi olarak Atlanta Hawks forması giyen Bruno Fernando göze çarpıyor. Gerson Gonçalves, Childe Dundão ve Gerson Domingos gibi oyuncular da Bruno Fernando’ya destek vererek otoriteleri yanıltmaya çalışacak.

B Grubu

Güney Sudan, Sırbistan, Çin ve Porto Riko’nun bulunduğu B Grubu maçlarına da Filipinler ev sahipliği yapacak. Grubun favorisi olarak tartışmasız Sırbistan gösteriliyor. Nikola Jokic, Bogdan Bogdanovic,

Marko Guduric ve Nikola Milutinov gibi Avrupa ve NBA’ye damga vurmuş isimleri kadrosunda barındıran Sırbistan, 2014 Dünya Kupası’nda finalde ABD’ye kaybetmiş ve gümüş madalya almaya hak kazanmıştı. Hazırlık maçlarında Brezilya, Yunanistan ve gruptaki rakibi Çin’i mağlup eden Sırbistan tek mağlubiyetini İtalya’ya karşı aldı.

Daha önce Jose Juan Barea ve Carlos Arroyo gibi dünya yıldızlarıyla turnuvalarda iyi işler çıkaran Porto Riko’nun bu turnuvada da basketbolseverlere keyifli maçlar izletmesi bekleniyor. Otoritelere göre Porto Riko’nun Çin ile ikincilik mücadelesi vermesi bekleniyor. Temmuz ayında düzenlenen Orta Amerika ve Karayipler Şampiyonası turnuvasında 3. olan Kuzey Amerika temsilcisi turnuva öncesinde Avrupa ekipleriyle oynadığı 3 hazırlık maçını da kaybetti. Christopher Ortiz, Isaiah Pineiro, Tremont Waters, İspanya Ligi’nde oynayan Jordan Howard ve ülkemizde Beşiktaş’ta forma giymiş olan John Holland takımda öne çıkan isimler.

Haberin Devamı

2019’da bu turnuvaya ev sahipliği yapan Çin, gruptan çıkamayarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu turnuva öncesindeki hazırlık maçlarında da çok iyi performans gösteremediler. Yeşil Burun Adaları’nı yenerken; Sırbistan, Yeni Zelanda ve Slovenya’ya kaybettiler. Turnuvanın gediklilerinden olan Çin en iyi derecesini 1994’te 8. olarak elde etti. Bu turnuvada ise en büyük kozları NBA’de forma giyen devşirme oyuncu Kyle Anderson olacak.

Gruptaki bir diğer takım olan Güney Sudan ise grupta en az şans verilen takım. Tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası’na katılacaklar. Birçok farklı ülkede forma giyen oyunculara sahip olan Güney Sudan’ın en dikkat çeken ismi ise Los Angeles Lakers’ın oyuncusu Wenyen Gabriel. Daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe’de forma giyen Marial Shayok da kadroda yer alan tanıdık bir isim.

Haberin Devamı

C Grubu

C Grubu, turnuvanın en zor gruplarından biri olarak göze çarpıyor. Yunanistan, Yeni Zelanda, Ürdün ve 5 şampiyonluğu bulunan ABD bu grupta yer alıyor. Karşılaşmalar Filipinler’de oynanacak. 2019’da çeyrek finalde turnuvaya veda eden ABD, bu sene yeniden şampiyonluk ünvanını alma peşinde olacak. Kadrolarında süperstarlar seviyesinde oyuncular olmasa da yine de NBA’in iyi oyuncularından kurulu bir kadroyla turnuvada yer alıyorlar. Anthony Edwards, Paolo Banchero, Mikal Bridges, Jalen Brunson, Tyrese Haliburton ve Brandon Ingram gibi isimler şampiyonluk için mücadele edecek. Turnuva öncesinde Slovenya, İspanya, Yunanistan ve Almanya ile hazırlık maçı oynayan ABD, bu maçların 4’ünü de kazandı.

Grubun bir diğer güçlü ekibi Yunanistan, bu turnuvada favoriler arasında yer almıyor. Giannis Antetokounmpo, turnuvada yer alamayacağını açıkladı. Olympiacos forması giyen Thomas Walkup devşirme oyuncu olarak Yunanistan kadrosunda yer alacak. Kostas Papanikolaou, Thanasis Antetokounmpo, Giannoulis Larentzakis ve Ioannis Papapetrou gibi isimlerle Yunanistan madalya için mücadele edecek. Turnuva öncesi 6 hazırlık maçı oynayan Yunanistan bu maçların ikisini kazanabildi.

Haka dansıyla her turnuvada kendilerini göstermeyi başaran Yeni Zelanda, genellikle hücuma yönelik oyunuyla turnuvalarda keyifli maçlara imza atıyor. 2019’daki turnuvada gruptan çıkamamışlardı. Almanya Ligi’nde final oynayan ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Bonn ile şampiyonluk yaşayan Finn Delany, Milli takımın tecrübeli ismi Isaac Fotu ve Euroleague’de Alba Berlin forması giyen Yanni Wetzell takımın öne çıkan isimleri. Turnuva öncesinde 6 hazırlık maçı oynayan Yeni Zelanda bu maçlardan 2 galibiyet çıkardı.

Dünya Kupası’na 3. kez katılacak olan Ürdün, daha önceki iki turnuvada gruptan çıkamamış ve sadece 1 maç kazanabilmişti. Zorlu bir grupta yer alan Ürdün’ün gruptan çıkmasına yine sürpriz gözüyle bakılıyor. Ülkemizde uzun yıllar Fenerbahçe’de daha sonra ise Bursaspor’da forma giyen Ahmet

Düverioğlu, turnuvada Ürdün için mücadele edecek. NBA’de forma giyen ve sonrasında Beşiktaş’ta da oynayan Rondae Hollis-Jefferson da Ürdün’ün kadrosunda yer alıyor. Turnuva öncesi hazırlık maçında Fildişi Sahillleri’ni yenen Ürdün, diğer 4 maçını ise kaybetti.

D Grubu

Litvanya, Karadağ, Meksika ve Mısır’dan oluşan D Grubu maçları da Filipinler’de oynanacak. Grubun favorisi bu turnuvaya daha önce 6 kez katılan ve 2010 yılında bronz madalya kazanan Litvanya. Jonas Valanciunas, Donatas Motiejunas, Mindaugas Kuzminskas, Ignas Brazdeikis ve Rokas Jokubaitis gibi tecrübeli ve yetenekli isimlerle mücadele edecekler. Turnuva öncesinde 10 hazırlık maçı oynayan Litvanya bu maçların 7’sini kazandı.

Bu turnuvaya Litvanya gibi 6. kez katılan Meksika’nın en iyi derecesi 8.’lik. Manisa BBSK forması giyen Pako Cruz, yine ülkemizde ve NBA’de forma giyen Jorge Gutierrez, kaptan Paul Stoll, Gabriel Girón ve Daniel Amigo takımda öne çıkan isimler. Temmuz ayındaki Orta Amerika ve Karayipler Şampiyonası’nda ise finalde Dominik Cumhuriyeti’ne mağlup olarak ikinci oldular.

Gruptaki bir diğer Avrupa temsilcisi olan Karadağ, 2019’dan sonra ikinci kez bu turnuvaya katılıyor. İlk turnuva onlar adına iyi geçmemiş ve gruplarda maç kazanamayarak elenmişlerdi. Kadrolarında Nikola Vucevic, Kendrick Perry, Bojan Dubljevic ve Nemanja Radovic gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Hazırlık maçlarında İran’ı yenen Karadağ; Fransa, Slovenya ve Gürcistan’a kaybetti.

Mısır ise bu turnuvaya 7. kez katılıyor. 2019’da yer almamışlar, 2014 Dünya Kupası’nda ise grubu sonuncu tamamlamışlardı. Kendi liglerinde forma giyen Ehab Amin, Amr Elgendy ve Anas Mahmoud ile ülkemizde Karşıyaka ve Galatasaray formaları giyen Assem Marei takımın öne çıkan isimleri.

E Grubu

E Grubu da turnuvanın en sert gruplarından biri olacak gibi gözüküyor. Almanya, Finlandiya, Avustralya ve Japonya’nın yer aldığı grupta maçlar Japonya’da oynanacak. Zorlu grupta turnuvaya daha önce 13 kez katılan ve 2019’da 4. olan Avustralya, üst tur için öne çıkan takımlardan. NBA’in tecrübeli isimlerinden Patty Mills, yine NBA’de oynayan Josh Green ve Matisse Thybulle, geçen sezon Euroleague’de Partizan forması giyen Dante Exum ve NBA ile Euroleague’de uzun yıllar oynayan tecrübeli oyuncu Joe Ingles; madalya adına takımı sırtlayacak isimler olacak. Fransa ve Gürcistan ile hazırlık maçı oynayan Avustralya iki maçı da kaybetti.

Almanya da turnuvada iyi işler yapması beklenen takımlardan biri. 2002’deki turnuvada kazandıkları bronz madalya en iyi dereceleri. Kadrolarında NBA oyuncuları Dennis Schröder ve Franz Wagner ile Euroleague tecrübesine sahip Johannes Voigtmann, Maodo Lo, Andreas Obst ve Niels Giffey gibi isimler bulunuyor. Schröder’in sakatlığı soru işareti olsa da hazırlık maçlarında gayet iyi gözüktü. Almanya oynadığı 6 hazırlık maçının 4’ünü kazandı.

Finlandiya Milli Takımı bu tip turnuvalara katıldıkça daha da tecrübeli hale geldi ve 2023’te de onlardan iyi şeyler bekleniyor. Özellikle Avrupa Şampiyonaları’nda birçok takıma zorluk çıkarabileceklerini göstermişlerdi. Dünya Kupası’na ikinci kez katılacaklar. NBA’in yıldızlarından Lauri Markkanen yine takımın lideri olacak. Ona Sasu Salin, Alex Murphy ve Elias Valtonen gibi oyuncular destek verecek. Finlandiya turnuva öncesinde oynadığı 4 hazırlık maçının 2’sini kazandı.

Ev sahiplerinden Japonya ise Rui Hachimura olmadan bu turnuvada mücadele edecek. Phoenix Suns forması giyen Yuta Watanabe takımın liderliğini üstlenecek oyuncu olarak öne çıkıyor. Kadronun büyük çoğunluğu Japonya Ligi’nde forma giyiyor. Hazırlık maçlarında da 5 maçtan sadece 1’ini

kazanan Japonya’nın grupta şansı düşük görünüyor ancak ev sahibi, seyirci gücüyle sürpriz yapmak için mücadele edecek.

F Grubu

Maçları Japonya’da oynanacak F Grubu’nda Slovenya, Yeşil Burun Adaları, Gürcistan ve Venezuela yer alıyor. Grubun favorisi olarak 2017 Avrupa Şampiyonu ve 2020 Olimpiyat dördüncüsü olan Luka Doncic’in takımı Slovenya gösteriliyor. 4. kez bu turnuvaya katılacak olan Slovenya’nın Dünya Kupası’ndaki en iyi derecesi 7.’lik. Kadrosunda Doncic dışında; Klemen Prepelic, Mike Tobey, Jaka Blazic ve Zoran Dragic gibi isimleri bulunduran Slovenya madalyaya aday olarak gösterilen ülkelerden biri. Hazırlık maçlarında çok da iyi sonuçlar alamayan Slovenya, oynadığı 7 maçın 3’ünü kazanabildi.

Turnuvaya ilk kez katılacak olan Gürcistan’ın kadrosunda Tornike Shengelia, Thaddus McFadden ve Giorgi Shermadini gibi Avrupa’nın üst seviyelerinde mücadele eden isimler yer alıyor. Otoriteler tarafından gruptan çıkabilecek potansiyelleri olduğu düşünülüyor. Hazırlık maçlarında ise 5 maçtan iki galibiyet çıkarabildiler.

Venezuela, 2019 Dünya Kupası’nda ilk turu geçmeyi başarmış son 16’da elenerek 14. olmuştu. Turnuvadaki en iyi derecesi ise 1990’da elde ettikleri 11.’lik. Néstor Colmenares takımın en öne çıkan ismi olurken; Miguel Ruiz, Jhornan Zamora ve Heissler Guillent de tecrübeleriyle takıma yardımcı olacak. Turnuva öncesi İspanya ve Fransa’yla hazırlık maçı oynayan Venezuela iki maçı da farklı kaybetti.

Yeşil Burun Adaları da turnuvaya ilk kez katılıyor. Grubun en zayıf takımı olarak gösteriliyor. Real Madrid forması giyen Walter Tavares takımda en göze çarpan isim. Hazırlık döneminde Milli Takımımızla ile de karşılaşan Yeşil Burun Adaları mücadeleyi 90-63 kaybetmişti. Çin’le oynadıkları diğer iki hazırlık maçını da farklı kaybettiler.

G Grubu

Son şampiyon İspanya’nın yer aldığı G Grubu’nda diğer ekipler ise Brezilya, İran ve Fildişi Sahilleri. G Grubu maçları Hindistan’da oynanacak. İspanya yıldızlarla dolu kadrosuna göre güç kaybetmiş gözükse de EuroBasket 2022’de de direkt favori gösterilmemelerine rağmen şampiyon olmuştu. 13. kez bu turnuvaya katılacak olan İspanya, bir diğer şampiyonluğunu ise 2006’da kazanmıştı. Sergio Llull, Rudy Fernandez gibi usta isimlerin yanı sıra, Juancho Hernangomez - Willy Hernangomez kardeşler ve Alex Abrines gibi tecrübeli isimler kadroda yer alıyor. Hazırlık maçlarında Venezuela ve Slovenya’yı yenen İspanya; ABD ve Kanada’ya kaybetti.

1959 ve 1963 yıllarında iki kez şampiyon olan Brezilya, yeniden madalya almak için mücadele edecek. 19. kez bu turnuvaya katılacak olan Brezilya’da Marcelinho Huertas, Yago Mateus, Raul Neto, Vitor Benite ve Cristiano Felício gibi NBA ve Avrupa’da oynamış oyuncular dikkat çekiyor. İtalya ve Sırbistan ile hazırlık maçı oynayan Güney Amerika temsilcisi bu maçları kaybetmesine rağmen güçlü iki rakibiyle de başa baş mücadele etti. Turnuvada da sürprizler yapabilecek kapasiteye sahipler.

İran, FIBA Power Rankings raporuna göre turnuvanın en zayıf 3 takımından biri. 4. kez bu turnuvaya katılıyorlar ve en iyi dereceleri 2010 yılında ülkemizde düzenlenen turnuvada aldıkları 19.’luk. NBA’de de oynanan ve şu anda kariyerini Çin’de sürdüren 38 yaşındaki Hamed Haddadi takımın en dikkat çeken ismi. NBA draftlarında seçilen Arsalan Kazemi de tecrübesiyle öne çıkan bir diğer isim. 4 hazırlık maçı oynayan İran bu maçların 3’ünü kaybetti.

Afrika temsilcisi Fildişi Sahilleri ise FIBA Power Rankings raporuna göre turnuvanın en zayıf takımı. Turnuvaya 5. kez katılıyorlar ve en iyi dereceleri 1982 ve 1986 aldıkları 13.’lük. Fransa Ligi tecrübesine

sahip Vafessa Fofana, Cédric Bah, Solo Diabate ve Charles Abouo takımın öne çıkan oyuncuları. Turnuva öncesi hazırlık maçlarında Portekiz’i yenen Fildişi, Ürdün’e ise kaybetti.

H Grubu

Turnuvanın son grubu olan H Grubu’nda ise Kanada, Fransa, Lübnan ve Letonya yer alıyor. Bu gruptaki maçlar da Hindistan’da oynanacak. H Grubu ilk turun yine sert gruplarından biri olarak öne çıkıyor. 9. kez bu turnuvaya katılacak olan Fransa, 2014 ve 2019 yıllarında bronz madalya kazanmıştı. Bu sefer finale kalmak için mücadele edecekler. Nicolas Batum, Nando De Colo, Evan Fournier, Rudy Gobert, Guerschon Yabusele gibi isimlere sahipler. Oynadıkları 6 hazırlık maçını da kazanan Fransa, turnuvaya hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Dikkat çeken bir kadroya sahip olan Kanada da turnuvada iyi performans göstermesi beklenen ekiplerden. NBA ve Avrupa’da oynayan önemli isimlere sahipler. Shai Gilgeous-Alexander, RJ Barrett, Dillon Brooks, Dwight Powell ve Kelly Olynyk gibi oyuncular kadroda olacak. NBA şampiyonu Jamal Murray’nin ise turnuvaya katılmayacağı açıklandı. Almanya ile oynadığı iki hazırlık maçının birini kazanıp diğerini kaybeden Kanada; İspanya ve Yeni Zelanda’yı ise mağlup etmeyi başardı.

Turnuvada ilk kez boy gösterecek olan Letonya, zorlu bir grupta yer almasına rağmen üst tur için rakiplerini zorlayacak bir kadroya sahip. Rodions Kurucs, Bertans kardeşler, Rolands Smits, Arturs Kurucs gibi isimlerle güçlü rakiplerine kafa tutmaya çalışacaklar. 5 hazırlık maçı oynayan Letonya bu maçların 4’ünü kazanırken sadece Litvanya’ya mağlup oldu.

Grubun son takımı Lübnan için şanssız bir kura olduğunu söyleyebiliriz. 4. kez katılacakları turnuvada en iyi dereceleri 2002’de elde ettikleri 16.’lık. NBA’de de forma giyen Omari Spellman takımın öne çıkan ismi. Rakiplerine oranla zayıf bir kadroya sahip olan Lübnan’ın gruptan çıkması otoritelere göre oldukça zor.

2023 FIBA Dünya Kupası’nda ilk maçlar yarın başlıyor!

Turnuva yarın oynanacak ilk maçlarla başlayacak ve 10 Eylül’de sona erecek. Asya ülkelerinin ev sahipliği yaptığı turnuvada maçlar ülkemizde erken saatlerde oynanacak. İşte ilk maçların programı şöyle:

A Grubu

25 Ağustos Cuma / 11.00 Angola - İtalya (Misli’de Canlı İzle)

25 Ağustos Cuma / 15.00 Dominik Cumhuriyeti - Filipinler (Misli’de Canlı İzle)

B Grubu

26 Ağustos Cumartesi / 11.00 Güney Sudan - Porto Riko (Misli’de Canlı İzle)

26 Ağustos Cumartesi / 15.00 Çin - Sırbistan (Misli’de Canlı İzle)

C Grubu

26 Ağustos Cumartesi / 11.45 Ürdün - Yunanistan (Misli’de Canlı İzle)

26 Ağustos Cumartesi / 15.40 ABD - Yeni Zelanda (Misli’de Canlı İzle)

D Grubu

25 Ağustos Cuma / 11.45 Meksika - Karadağ (Misli’de Canlı İzle)

25 Ağustos Cuma / 15.30 Mısır - Litvanya (Misli’de Canlı İzle)

E Grubu

25 Ağustos Cuma / 11.00 Finlandiya - Avustralya (Misli’de Canlı İzle)

25 Ağustos Cuma / 15.10 Almanya - Japonya (Misli’de Canlı İzle)

F Grubu

26 Ağustos Cumartesi / 11.00 Yeşil Burun Adaları - Gürcistan (Misli’de Canlı İzle)

26 Ağustos Cumartesi / 14.30 Slovenya - Venezuela (Misli’de Canlı İzle)

G Grubu

26 Ağustos Cumartesi / 12.45 İran - Brezilya (Misli’de Canlı İzle)

26 Ağustos Cumartesi / 16.30 İspanya - Fildişi Sahilleri (Misli’de Canlı İzle)

H Grubu

25 Ağustos Cuma / 12:15 Letonya - Lübnan (Misli’de Canlı İzle)

25 Ağustos Cuma / 16:30 Kanada - Fransa (Misli’de Canlı İzle)

Süper Oranları Kaçırma!

Birbirinden keyifli maçlara sahne olacak 2023 FIBA Basketbol Dünya Şampiyonası’nı sen de hemen Misli’ye üye olarak canlı izle! Süper Oranlarla maçların heyecanını daha fazla yaşa!

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Yazarlar