1.Lig Batuhan Karadeniz bombası! Eski takımına dönüyor

Batuhan Karadeniz bombası! Eski takımına dönüyor

06.07.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Batuhan Karadeniz, son olarak Iğdır'da 29 maçta 16 gol attıktan sonra eski takımına geri dönüyor. İşte sürpriz transferin detaylar...

Batuhan Karadeniz bombası Eski takımına dönüyor

Beşiktaş altyapısından hızla yükselip 15 yaşında profesyonelliğe adım atan Batuhan Karadeniz, siyah-beyazlı kulüpte A takım formasını sırtına geçirdiğinde 'geleceğin yıldızları' arasında gösteriliyordu.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI HABERİYLE GÜNDEME GELDİ

Müthiş yeteneğiyle izleyenleri büyüleyen ancak sahadaki oyunundan çok, 'takımın yaramaz çocuğu' sıfatıyla öne çıkan Batuhan, sonrasında Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor ve Sivasspor maceralarında sık sık 'kadro dışı' haberleriyle gündeme geldi.

Batuhan Karadeniz bombası Eski takımına dönüyor

ESKİ TAKIMI TALİP OLDU

Herkesin ondan umudunu kestiği bir dönemde alt liglerlde Hekimoğlu Trabzon, Bandırmaspor, Iğdırspor gibi takımlarla gösterdiği performanslar var gol sayılarıyla tekrar gündeme geldi. Yeniden yükselişini sürdüren Batuhan'a son olarak eski takımı yeniden talip oldu.

SAKARYASPOR BATUGOL'UN PEŞİNDE

Fotomaç'ın haberine göre; Sakaryaspor, eski golcüsü Batuhan Karadeniz’i bir kez daha gündeme aldı. Yeşil-siyahlılar, ‘Batugol’ transferinde kısa sürede noktayı koymak istiyor.

Haberin Devamı

Batuhan Karadeniz bombası Eski takımına dönüyor

BATUHAN'LA GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Spor Toto 1. Lig'de transfer döneminde son olarak Odise Roshi'yi kadrosuna katan Sakaryaspor, uzun süren sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılar, daha önce de gündeme gelen Batuhan Karadeniz'le yeniden görüşmelere başladı.

O DA DÖNMEK İSTİYOR

Temasları sıklaştıran Sakaryapor yönetiminin, bu transferde kısa sürede noktayı koymak istediği gelen haberler arasında yer alıyor. Iğdır FK'den ayrılan 31 yaşındaki forvetin de eski takımına dönmek istediği biliniyor.

Batuhan Karadeniz bombası Eski takımına dönüyor

IĞDIR'DA 29 MAÇTA 16 GOL

Son olarak geçen sezon Iğdır FK'de oynayan ve 29 lig maçında 16 gole imza atan Batuhan, 2017-2018 sezonunda Sakaryaspor'da görev yaptı. 22 karşılaşmada şans bulan tecrübeli oyuncu, 12 kez ağları havalandırdı.

Batuhan Karadeniz bombası Eski takımına dönüyor

KARİYERİNDE YOK YOK

'Batugol' lakaplı oyuncu, Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Sivasspor gibi takımlarda da boy gösterdi. A Milli Takım formasını ise 2 kez sırtına geçirdi.