Almanya Bundesliga Bayern Münih, Manchester City'nin yıldızını renklerine bağladı! Dudak uçuklatan satın alma opsiyonu

Bayern Münih, Manchester City'nin yıldızını renklerine bağladı! Dudak uçuklatan satın alma opsiyonu

31.01.2023 - 14:49 | Son Güncellenme:

Alman devi Bayern Münih, transfer bombayı patlattı. Bayern Münih, Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo'yu renklerine bağladı.

Bayern Münih, Manchester Citynin yıldızını renklerine bağladı Dudak uçuklatan satın alma opsiyonu

Alman devi Bayern Münih, Manchester City'de Pep Guardiola'nın gözde oyuncularından Joao Cancelo'yu renklerine bağladığını resmen duyurdu. 

Haberin Devamı

Bayern Münih'ten yapılan açıklamaya göre 28 yaşındaki Portekizli futbolcu, satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralık olarak transfer edildi. 

SATIN ALMA OPSİYONU

2019 yılında Juventus'tan 65 milyon euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibinin yolunu tutan Cancelo, Dünya Kupası sonrası kadrodaki yerini kaptırmıştı. Alman devi ile kariyerinde yeni bir sayfa açan Vancelo'nun anlaşmasında 70 milyon euro satın alma opsiyonu bulunduğu da iddialar arasında yer alıyor. 

Cancelo bu sezon 26 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans göstermişti.

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, "Joao Cancelo'nun artık Bayern adına oynayacağı için çok mutluyuz. Onu kiralık olarak kadromuza kattık ve sezon sonunda bonservisini alma olasılığımız var. Oyun tarzı ve dinamizmi ile sistemimize çok uyuyor. Tecrübesi ile takımımıza çok şey katacak. Joao’nun, şampiyonluklar kazanmak istediğimiz önümüzdeki haftalarda ve aylarda bize yardımcı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Joao Cancelo ise, "Bayern harika bir kulüp, dünyanın en iyilerinden biri ve şimdi bu takımda olağanüstü oyuncularla birlikte oynamak benim için çok büyük bir motivasyon olacak. Bu kulübün, şampiyonluklar için yaşadığını ve şampiyonluklar kazandığını biliyorum. Ayrıca başarıya olan açlığım da beni harekete geçiriyor. Bayern için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Haberin Devamı