Almanya Bundesliga Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı

Bayern Münih'te Mesut Özil gerçeği! Yıllar sonra babası açıkladı

10.11.2023 - 19:52 | Son Güncellenme:

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, efsane futbolcunun Bayern Münih'in kapısından döndüğünü açıkladı. Bayern Münih'in Mesut Özil transferinden vazgeçme sebebi dikkat çekti.

Bayern Münihte Mesut Özil gerçeği Yıllar sonra babası açıkladı

Alman futbolunun efsane isimlerinden Mesut Özil'le ilgili çarpıcı bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, oğlunun kariyerine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in bir dönem Bayern Münih'in gündemine geldiğini belirten ancak anlaşmanın imza aşamasında bozulduğunu vurgulayan Mustafa Özil dikkat çeken sözler kullandı. Alman basınından RTL'ye röportaj veren Mustafa Özil açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi:

"2010 yılında Mesut, Real Madrid'e değil Bayern Münih'e imza atmak üzereydi. Ancak Bayern Münih yetkilileri, Mesut'un ünlü oyuncu Anna-Maria Lagerblom ile ilişkisi olduğu için bu transferden vazgeçti."

Bayern Münihte Mesut Özil gerçeği Yıllar sonra babası açıkladı

Mesut Özil, 2010'da ilişki yaşadığı kendisinden 7 yaş büyük Anna-Maria Lagerblom ile 1,5 yıl sonra ilişkisini noktalamıştı.

"KARİYERİ BÖYLE BİTMEMELİYDİ"

Mesut Özil'le uzun yıllardır görüşmeyen Mustafa Özil geçtiğimiz günlerde BILD'e verdiği röportajda dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu:

Haberin Devamı

"Mesut'un futbol kariyeri böyle bitmemeliydi. Elimde sihirli bir değnek olsa yaşanan her şeyi geri alırdım. Keşke sosyal medyadan dini ve kökenleri hakkında gelen mesajları görmezden gelseydi."

Bayern Münihte Mesut Özil gerçeği Yıllar sonra babası açıkladı

35 yaşındaki eski futbolcu kariyerinde Westfalia 04 Gelsenkirchen'de başladı. Mesut Özil daha sonra DJK Teutonia Schalke, DJK Falke Gelsenkirchen, Rot-Weiss Essen, Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giydi.

Almanya Milli Takımı'nda 92 maça çıkan Mesut Özil, 23 gol sevinci yaşadı. Mesut Özil, profesyonel kariyerinde şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya La Liga şampiyonluğu
4 - İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Kral Kupası şampiyonluğu
1 - Almanya Kupası şampiyonluğu
2 - İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu
1 - İspanya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - U21 Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu

Yazarlar