Skorer Bayram Tutumlu: ‘Aurelio'nun hiçbir mutsuzluğu yok’

Bayram Tutumlu: ‘Aurelio'nun hiçbir mutsuzluğu yok’

25.08.2008 - 21:45 | Son Güncellenme:

.

Bayram Tutumlu: ‘Aurelionun hiçbir mutsuzluğu yok’

FENERBAHÇE'den Real Betis'e transfer olan Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Milli oyuncunun Türkiye’ye geri dönmek gibi bir niyetinin olmadığını ve bu hafta sonu başlayacak olan La Liga'daki ilk maçına Huelva karşısında çıkacağını söyledi.
2 gündür çeşitli basın ve yayın organlarında yer alan Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'ye dönmek istediği yönündeki haberler üzerine görüşünü aldığımız ve gelişmeleri sorduğumuz Tutumlu, "Aurelio’nun hiç bir mutsuzluğu yok" dedi.
Real Betis'in lisans işlemlerini de hallettiğini belirten Tutumlu, “Aurelio'nun benimle de problemleri var gibi yansıtılıyor. Böyle bir şey yok. O burada gayet mutlu. Hafta sonunda Betis'in evinde oynayacağı Huelva maçına bir aksilik olmazsa çıkıp oynayacak. Tabii ki Fenerbahçe ve İstanbul'u özleyecek ama o bir profesyonel ve işinin geriğini yapacak" şeklinde konuştu.
Tutumlu, Fenerbahçe'nin Aurelio'yu yeniden almak gibi bir düşüncesinin olabileceğini, buna hakları olduğunu da ifade derek, “Ancak bunun yolu bu değil. Böyle bir düşünce varsa bizimle konuşurlar. Basından birileri ortaya asılsız haber atmış. Şu unutulmamalı ki Aurelio artık Betis'in sözleşmeli futbolcusu.

Yazarlar