İtalya Serie A Belotti, Roma'ya imzayı attı! Rakamlar ortaya çıktı

Belotti, Roma'ya imzayı attı! Rakamlar ortaya çıktı

24.08.2022 - 11:38 | Son Güncellenme:

Haftalardır Galatasaray'ın gündeminde yer alan İtalyan forvet Andrea Belotti, Roma'ya imza attı. İtalyan golcünün Roma'dan kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Belotti, Romaya imzayı attı Rakamlar ortaya çıktı

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan İtalyan forvet Andrea Belotti, Roma'ya imza attı. Galatasaray'ın teklifini Roma'yı beklediği gerekçesiyle geri çeviren Belotti, Mourinho'nun ısarlı tavırları sonrası rotasını başkent ekibine kırdı.

Haberin Devamı

Belotti'nin Roma'dan yıllık 2.8 milyon Euro artı bonuslar kazanacağı ifade edildi. Calciomercato'da yer alan habere göre Zaniolo ve Wijndaldum'un sakatlıkları sonrası Mourinho'nun orta sahaya da transfer istediği belirtildi.

MOURINHO, BELOTTI İÇİN NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Andrea Belotti ile Roma kulübü de yakından ilgileniyor. Torino ile yollarını ayırdıktan sonra bonservisi elinde olan İtalyan santrfor hakkında başkent ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho'dan açıklama geldi.

Serie A'da Cremonese karşısında alınan galibiyetin ardından konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Torino'dan veya başka bir takımdan bir oyuncu olsaydı bu konu hakkında konuşmazdım. Ama serbest oyuncu statüsünde olduğu için şunu söyleyebilirim ki; Roma'ya çok gelmek istediği gerçekten doğruysa bu da beni çok memnun eder. Geliyor mu gelmiyor mu bir şey diyemem çünkü bilmiyorum. Bekleyip görelim" dedi.

Haberin Devamı

Serie A'da geçen sezon 22 maçta forma giyen 28 yaşındaki santrfor, bu karşılaşmalarda sekiz gol atarken, bir de asiste imza atmıştı. Belotti ondan önceki sezon ise yine Torino formasıyla 13 gol, 7 gol pasına imzasını atmıştı. 2019-20 sezonunda ise ligde 16 gol, 3 asistlik bir performans sergilemişti.