Dünya Kupası Benzema'nın sakatlığı sonrası olay iddia! Ronaldo geri dönüyor

Benzema'nın sakatlığı sonrası olay iddia! Ronaldo geri dönüyor

21.11.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kullandığı ifadelerle gündemi sarsan ve Manchester United ile tüm bağlarını koparan Cristiano Ronaldo'nun geleceği için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Dünya Kupası'nda yaşanan bir gelişme nedeniyle İspanyol basını yıldız futbolcunun yeni takımını duyurdu. İşte detaylar.

Benzemanın sakatlığı sonrası olay iddia Ronaldo geri dönüyor

İngiliz basınına verdiği röportajla dünya futbol gündemini sarsan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hem kulübü hem de Teknik Direktör Erik ten Hag'ı sert sözlerle eleştiren Portekizli yıldızın geleceği için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

YILDIZLARI BARIŞMADI

Sezon başında Erik Ten Hag'ı menajerlik görevine getiren United yönetimi Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesiyle sarsılmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini United yönetimine bildiren Ronaldo sezon öncesi antrenmanlara katılmadı ve Hollandalı teknik direktörün kara listesine eklendi.

Cristiano Ronaldo'nun transferi gerçekleşmedi ve Portekizli dünya starı takımda kaldı. Ancak takım içindeki husursuzluk devam etti. Kadroda aldığı süreden memnun olmayan Ronaldo, Tottenham maçında tepkisini kesin bir şekilde gösterdi ve mücadelenin bitmesine 5 dakika kala sahayı terk etti. Ronaldo'nun bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu.

Benzemanın sakatlığı sonrası olay iddia Ronaldo geri dönüyor

Bu hareketin ardından yıldız futbolcu kadro dışı bırakılmış olsa da sonradan yapılan görüşmelerle takıma yeniden dahil olmuştu. Ancak Portekizli yıldızın son açıklamaları, kulüple olan tüm bağlarını kopardı.

Haberin Devamı

'ERİK TEN HAG'A SAYGI DUYMUYORUM'

İngiliz ekibi Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Manchester United'a transfer olma sürecinden teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı krizlere, Wayne Rooney'nin hakkında yaptığı eleştirilerden Ralf Rangnick dönemine kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Portekizli, "Manchester United bana ihanet etti. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı göstermem. Çok fazla üzerime geliyorlar ve beni sürekli takımdan ayrılmam için zorluyorlar." dedi.

OLD TRAFFORD'DAN POSTERİ SÖKÜLDÜ

Portekizli dünya yıldızına karşı Manchester United'dan bir hamle geldi. İngiliz kulübü, stadı Old Trafford'un üzerindeki Ronaldo posterini söktü. Poster, işçiler tarafından sökülürken o anlar gündem oldu.

Benzemanın sakatlığı sonrası olay iddia Ronaldo geri dönüyor

PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI'NDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Cristiano Ronaldo'nun Piers Morgan'a Manchester United ve Erik Ten Hag ile yaptığı çarpıcı açıklamalar Portekiz Milli Takımı'na da yansıdı. Dünya Kupası öncesi toplanan Portekiz'de Ronaldo'nun Manchester United'tan takım arkadaşı Bruno Fernandes ile medyaya düşen görüntüleri manşetleri süsledi. Ronaldo'nun ayrıca antrenman esnasında Joao Cancelo ile yaşadıkları da gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

GAZETECİLERE SÜRPRİZ

Portekiz Milli Takımı'nın çalışmalarını sürdürdüğü tesislerde basın toplantısının yapılacağı odaya bir anda giren Ronaldo gazetecileri şaşırttı. Gazetecilerden, takım arkadaşlarına kendisi ile ilgili soru sormayı bırakmalarını isteyen yıldız futbolcu, "Ben kurşun geçirmezim. Demirden bir takım giyiyorum. Takım arkadaşlarıma beni değil, Dünya Kupası'nı sorun. Başkalarının ne düşündüğü umrumda değil." sözlerini dile getirdi.

MENAJERİ AYRILIK İÇİN ÇALIŞIYOR

Son dönemde Ronaldo'nun verdiği röportaj nedeniyle futbolcu ile Manchester United arasında ipler tamamen kopmuş durumda. Kımrızı Şeytanlar, Portekizli yıldıza büyük bir ödeme yapmadan yolları ayırmak için yollar ararken Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes ise kulüple olan iyi ilişkileri sayesinde dostane bir anlaşmaya varmaya çalışıyor.

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ronaldo'nun geleceği ile ilgili iddialar üst üste gelirken İspanyol basınında Sport, portekizli yıldızın Madrid'e dönmek istediğini ileri sürdü. Yıldız futbolcunun ismi geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid ile anılmış ancak kulüp yüksek maliyeti nedeniyle transfere sıcak bakmamıştı.

Haberin Devamı

BENZEMA'NIN SAKATLIĞI DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Haberin detaylarında ise Benzema'nın sakatlığının dengeleri değiştirebileceği ve Real Madrid'in Ronaldo ile ilgilenebileceği ileri sürüldü. İddialara göre Real Madrid Başkanı Florentino Pérez bir forvet arıyor ve Juventus'tan çalkantılı ayrılışına rağmen Ronaldo ile iyi bir ilişkisi var.

Benzemanın sakatlığı sonrası olay iddia Ronaldo geri dönüyor

DÜNYA KUPASI'NI KAÇIRDI

Sakatlığı sebebiyle Real Madrid'in son maçlarında forma giyemeyen Benzema, Dünya Kupası'nda da mücadele edemeyecek. Tecrübeli forvetin sol bacağındaki kasında yırtık sebebiyle turnuvada yer alamayacağı bildirildi. Doha’da bir özel klinikte tam iki kez kontrolden geçen Benzema’dan beklenen olumlu sonuç çıkmadı. Teknik direktör Didier Deschamps, Benzema’nın yerine kadroya kimseyi almayacağını belirtti.

Benzema ise bir açıklama yaparak, “Hayatım boyunca asla pes etmedim ancak yerimi, başarılı bir Dünya Kupası için takıma yardımcı olabilecek birine bırakmalıyım. Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı

İDDİALARIN AKSİNE

Benzema'nın sakatlığını uzun sürmesi beklenmezken, bir başka İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre ise Real Madrid'in Portekizli yıldıza teklifte bulunması beklenmiyor.