Galatasaray Berkan Kutlu: Kolay günler geçirmedim

Berkan Kutlu: Kolay günler geçirmedim

08.11.2022 - 23:29 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Galatasaray'ın Ofspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta fileleri havalandıran Berkan Kutlu açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılarda tur kapısını aralayan tecrübeli orta saha gol sevincini anlattı.

Berkan Kutlu: Kolay günler geçirmedim

Galatasaray, Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Ofspor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. Galatasaray'ın ikinci golünü atan Berkan Kutlu müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan Berkan Kutlu takım arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başladı ve "Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok pozisyona girdiğimiz ama gole çeviremediğimiz bir maç oldu. Neticede kupada yolumuza devam ettiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla attığı ilk golde yaşadığı sevinci anlatan tecrübeli orta saha, "İlk golüm için çok mutluyum. Ailem ve sevdiklerim için çok önemliydi. Kolay günler geçirmedim. Onlara armağan ediyorum. Gol sevinci ise hayat koçum Tayfun abi ve Kobe Bryant'la ilgiliydi. Bana ilham ve yardımcı olan iki kişi. Alanyaspor'da bu böyleydi. İnşallah böyle devam eder" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın genç stoperi Metehan Baltacı ise şu ifadeleri kullandı:

"Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı. Çok iyi oynadık ve inanılmaz goller kaçırdık. Bir üst tura çıktığımız için mutlyuz. Hocamız bize şans veriyor biz de bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz."

Haberin Devamı

 

Yazarlar