Süper Lig Bernard Mensah'la anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı

Bernard Mensah'la anlaşma sağlandı! İşte yeni takımı

14.06.2023 - 13:52 | Son Güncellenme:

Kayserispor'la olan sözleşmesi sona eren Ganalı futbolcunun yeni adresi netlik kazandı.

Bernard Mensahla anlaşma sağlandı İşte yeni takımı

2017-2018 sezonunda Atletico Madrid'den Kasımpaşa'ya kiralanarak Türkiye kariyerine başlayan Bernard Mensah sonraki yıl Kayserispor'a kiralandı. Sarı-kırmızılılar performansı ve potansiyeli sonrasında Ganalı oyuncunun bonservisini 2.8 milyon euroya yani kulüp tarihinin en pahalı rakamına aldı.

Haberin Devamı

Sözleşmesini tamamladı

Kayseri'deki oyunuyla dikkat çeken yıldız oyuncu bir sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyse de Kara Kartal, Mensah'ın bonservisini almamıştı. Yeniden Kayseri'ye dönen başarılı futbolcu, sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesini tamamladı.

1.7 milyon euro kazanacak

Ganalı futbolcu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Tai ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu kaydedildi. 28 yaşındaki futbolcu Salı günü sağlık kontrolü için Riyad'ta olacak. Bernard Mensah yıllık 1.7 milyon euro alacak.

Atletico'dan Madrid'den ülkemize geldi
Portekiz'in Vitoria takımında yetişen Bernard Mensah, 2015 yazında İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid'e transfer oldu. Atletico döneminde Getafe, Vitoria ve Kasımpaşa'ya kiralanan Mensah, Kayserispor'daki kiralık döneminin ardından 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanıldı.

Haberin Devamı

Bernard Mensahla anlaşma sağlandı İşte yeni takımı

Mensah'ın Beşiktaş performansı
Beşiktaş’ın Kayserispor’dan 450 bin Euro bedelle kiraladığı ve 1.4 milyon Euro maaş verdiği Mensah, şampiyon olunan sezonda 14 kez ilk 11 çıkmış, 4 gol ve 1 asistlik performans göstermişti.

31 maçta 11 gole katkı sundu
Bernard Mensah, bu sezon Kayserispor'da ise 31 resmi müsabakaya çıktı. 5 gol kaydeden tecrübeli on numara, 3 de asist yaptı. Mensah, 8 mücadelede sarı kart gördü.