Futbol Bertuğ Yıldırım: Gruptan çıkma şansımız var!

Bertuğ Yıldırım: Gruptan çıkma şansımız var!

23.03.2024 - 01:40 | Son Güncellenme:

Ümit Milli Takım forması giyen Bertuğ Yıldırım, Gürcistan maçının ardından konuştu.

Bertuğ Yıldırım: Gruptan çıkma şansımız var

Ümit Milli Takım'ın yıldızlarından Bertuğ Yıldırım, Gürcistan'ı 2-1 mağlup ettikleri müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1'de Rennes formasını giyen Bertuğ Yıldırım, Ligue 2 ekiplerinden Troyes'a kiralık olarak gönderilen takım arkadaşı Doğan Alemdar’ın yokluğunu hissettiğini anlatarak, "Doğan'ın yokluğunu hissediyorum ama sıkıntılı anlarımda arıyorum. Kendisi Fransızca biliyor, hemen çözüyor her şeyi" diye konuştu.

"GALİP GELMEK ÖNEMLİYDİ"

Gürcistan karşısında alınan 2-1'lik sonucun güzel bir galibiyet olduğunu söyleyen 22 yaşındaki forvet, "Bu maçı İtalya maçının provası olarak görüyorduk. Galip gelmek önemliydi. Güzel bir galibiyet oldu. İtalya maçına konsantreyiz. İnşallah kazanıp sonrasında Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz" şeklinde konuştu.

“HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE”

2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele ettikleri A Grubu'ndan çıkmak istediklerini ifade eden Bertuğ, "Puan olarak geride olsak da her şey bizim elimizde. Kalan maçları kazanırsak gruptan çıkma şansımız var. Bunu da başarmak istiyoruz" yorumlarında bulundu.

Yazarlar