Beşiktaş Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti! Orta sahaya Brezilyalı yıldız

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti! Orta sahaya Brezilyalı yıldız

21.02.2023 - 09:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'la Fatih Karagümrük arasında Fabio Borini pazarlığı kızıştı. Kartal’ın takas önerisine karşı, Gümrük’ten sürpriz bir talep geldi. Transfer çalışmalarına hız veren Siyah Beyazlılar'ın ayrıca 18 yaşındaki Brezilyalı orta saha için Chelsea'ye teklif sunduğu belirtildi.

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

Beşiktaş'ın İtalyan kanat oyuncusu Fabio Borini için Fatih Karagümrük’e yaptığı Jackson Muleka’yı takasta kullanma teklifine yanıt geldi. İstanbul temsilcisinin talebi sonrası pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor. Kara Kartal'ın ayrıca 18 yaşındaki Brezilyalı orta saha için Chelsea'ye teklif sunduğu belirtildi. İşte Beşiktaş'taki son dakika gelişmeleri ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OMAR COLLEY: TRANSFER HEYECANINI YAŞAYAMADIM

Türkiye’deki deprem felaketi nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadığını söyleyen 30 yaşındaki stoper, “Türkiye’ye geldiğimde taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyordum, ancak deprem felaketi nedeniyle bir anda her şey durdu. Türkiye halkının üzüntüsünü paylaşıyorum. Umarım futbol, insanların üzüntüsünü biraz da olsa unutturur” ifadelerini kullandı.

Javi Montero’yu kiralık olarak Hamburg’a gönderen Kara Kartal, sol stoper bölgesini Omar Colley’le takviye etti. 2018 yılında Belçika ekibi Genk’ten 9.2 milyon Euro karşılığında Sampdoria’ya transfer olan 30 yaşındaki Gambiyalı savunmacı, Kartal oldu. Stoper hattının her iki bölgesinde de görev yapabilen 1,91’lik futbolcu, hava toplarında da oldukça etkin bir isim olmasıyla biliniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

JOSEF'İN YERİNE TERİM'İN GÖZDESİ

Mısır basınına göre; Çin'e giden Josef de Souza'nın alternatifi belli oldu. On Sport FM'de yer alan habere göre; siyah-beyazlılar, Mısır temsilcisi Al Ahly'de forma giyen Aliou Dieng'i transfer gündemine dahil etti.

Süper Lig devinin Malili orta saha için Al Ahly'e 5-6 milyon dolar seviyesinde bir bonservis bedeli önerdiği belirtildi. Mısır temsilcisinin Aliou Dieng için Beşiktaş'tan 8 milyon dolar bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı.

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

ŞENOL GÜNEŞ'İN YENİ KOZU MAXIM

Süper Lig’de çıktığı son 2 maçta Fatih Karagümrük’le berabere kalırken, Demir Grup Sivasspor’a mağlup olarak 5 puan kaybeden Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor’la pazar günü evinde oynayacağı erteleme karşılaşmasını mutlaka kazanmayı hedefliyor. Zirve yarışında kritik bir noktada bulunan siyah-beyazlı takım, Antalyaspor galibiyetiyle yeniden ayağa kalkmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Karagümrük ve Sivasspor maçında hücum hattında yaşanan problemleri yeni transfer Alexandru Maxim ile çözmeyi planlıyor. Karagümrük maçında pozisyon üretmekte zorlanan Kartal, Sivasspor’a 1-0 yenildiği son maçı isabetli şut atamadan bitirmişti.

Şenol Güneş’in, Gaziantep FK’dan kiralık gelen Maxim’in hücum hattındaki yeteneklerinden en üst seviyede yararlanmak istediği aktarıldı. Antalyaspor ile oynanacak erteleme maçında statü gereği forma giyemeyecek olan Rumen yıldızın, Ankaragücü ile 5 Mart’ta yapılacak karşılaşmada büyük olasılıkla sahada olacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Teknik patron Şenol Güneş’in önümüzdeki dönem Dele Alli’ye 11’de forma vermeyi düşünmediği kaydedildi. İngiliz yıldızı kazanmak için çaba harcayan ancak hedefine ulaşamayan siyah-beyazlı hocanın, 9. yabancı olarak sahada yer alabilecek Alexandru Maxim’i 10 numara pozisyonunda kullanacağı ifade edildi. Maxim bu sezon Gaziantep FK formasıyla 25 resmi maça çıkarken 5 gol, 10 asiste imza attı.

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

SANTOS İÇİN CHELSEA'YE TEKLİF

Premier Lig ekibi Chelsea’nin Brezilya temsilcisi Vasco da Gama’dan 6 Ocak’ta 12.5 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Andrey Santos çalışma izni alamadı. Futbolcunun forma giyebilmesi için 2023-2024 sezonu başlamasını beklemesi gerekiyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Yönetimi’nin, 18 yaşındaki orta saha oyuncusu için Chelsea’ye kiralama teklifi yaptığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

KARAGÜMRÜK'TEN YANIT GELDİ

Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminin 5 Mart’a kadar uzaması sonrasında Siyah-Beyazlılar, Fabio Borini’yi tekrar gündemini almıştı. Bonservis ücreti üzerinden yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmayınca, sezon başında Belçika ekibi Standart Liege’den 3,5 milyon Euro’ya alınan Jackson Muleka’yı takasta öneren Kara Kartal’a, Karagümrük’ten yanıt geldi.

MULEKA + 3 MİLYON EURO

İstanbul temsilcisinin, kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan kanat oyuncusu için Muleka artı 3 milyon Euro talep ettiği kaydedildi. Beşiktaşlı idarecilerin ise bu talebi reddettiği, ancak pazarlıkların devam ettiği belirtildi. Bu miktarı yarı yarıya düşürmek için girişimde bulunan Beşiktaş, ek olarak karşılığında Kevin N’Koudou’yu vermeye hazır.

Beşiktaş, Fabio Borini transferinde geri sayıma geçti Orta sahaya Brezilyalı yıldız

FORMA GİYMEYE HAZIR

Fenerbahçe’nin de takibinde bulunan Fabio Borini, Karagümrük’le sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmak istemiyor. Bundan dolayı Karagümrük, oyuncusunu en yüksek bedelle satıp gelir elde etmeyi amaçlıyor. 21 maçta 14 gol ve 8 asistle oynayan Borini’nin ise kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu belirtildi.

Haberin Devamı